Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Slot Asia

[TRAILER] Drama Terbaru Park Min-young & Song Kang “Forecasting Love and Weather” Akan Menemui Penonton Pada 12 Februari Ini

Forecasting Love and Weather adalah drama percintaan pejabat terbaru yang didorong oleh kehidupan profesional dan cinta antara watak di Pentadbiran Meteorologi Korea (KMA), padat dengan naratif dan visual yang menarik.

Drama trailer yang baru dilancarkan Netflix, dua ciri unik untuk siri ini – KMA dan percintaan pejabat – dipaparkan kepada penonton. Oraing ramai sensitif terhadap cuaca, kerana ia berkait dengan kehidupan seharian kita yang dipenuhi dengan perubahan saat akhir dan pembolehubah yang tidak dijangka.


Begitu juga, adalah mustahil untuk meramalkan cinta antara dua protagonis – Ha-kyung dan Si-woo – di tengah-tengah twist dan beban kerja yang banyak dalam KMA.

Drama 16-episod ini dibintangi Park Min Young, Song Kang, Yoon Bak, Yura dan ramai lagi, dan akan tersedia untuk di strim di Netflix pada 12 Februari 2022, dengan episod baru setiap Sabtu dan Ahad. Anda boleh tonton trailer rasmi Forecasting Love and Weather dibawah.

Related posts

Trailer “The Winchesters” Beri Pandangan Pertama Prekuel “Supernatural”

Kakimuvee

Marvel Studios Lancar Trailer & Poster “She-Hulk: Attorney at Law” Untuk Siri Disney+ Hotstar Yang Akan Datang

Kakimuvee

Drama Romantik Supernatural “Kiss Sixth Sense” Akan Tiba Secara Eksklusif Di Disney+ Hotstar 25 Mei Ini

Zulaikha

Trailer “Mat Kilau” Papar Perjuangan Anak Bangsa Melawan Penjajah

Kakimuvee

Liam Neeson Masih Berbisa Dalam “Memory”, Kini Ditayangkan Di Pawagam

Kakimuvee

Trailer Resident Evil: Kejahatan Telah Berkembang Dalam Siri Seram Terbaru Netflix

Kakimuvee

Leave a Comment