Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaOfficial TrailerSiri TV

Trailer Crime Scene: The Times Square Killer Soroti Siri Jenayah Terbaru Netflix

Netflix telah mengeluarkan treler rasmi untuk ansuran kedua siri antologi jenayah sebenar Joe Berlinger yang bertajuk Crime Scene: The Times Square Kill, yang akan berpusat di sekitar masa lalu yang gelap salah satu tarikan paling terkenal di New York. Siri tiga bahagian itu akan tersedia untuk penstriman pada 29 Disember ini.

Sebagai warga New York seumur hidup, saya telah menyaksikan Times Square menjadi tarikan pelancong seperti hari ini – tetapi ramai orang telah melupakan era gelap lewat 1970-an dan awal 80-an apabila ia merupakan taman permainan seksual tanpa undang-undang yang membolehkan pemangsa mengeksploitasi pekerja seks, atau lebih teruk lagi,” kata Berliner dalam satu kenyataan.


Melalui lensa fokus lokasi dan musim terbaru ini, kami membongkar bagaimana masa dan tempat tertentu ini, dan pertemuan kuasa sosial, mewujudkan persekitaran yang membenarkan perkara buruk berlaku dan pembunuh tidak disedari untuk masa yang terlalu lama.”

Crime Scene: The Times Square Killer berfungsi sebagai susulan kepada siri Netflix The Vanishing at Cecil Hotel, yang telah ditayangkan awal tahun ini. Ansuran kedua akan berpusat di sekitar Times Square pada akhir 1970-an hingga awal 1980-an di mana Big Apple dilanda rentetan pembunuhan kejam terhadap pekerja seks, yang membawa kepada pemburuan pembunuh bersiri.

Menurut sinopsis; “Musim 2 bermula apabila anggota bomba menerima panggilan di sebuah hotel buruk di tengah-tengah Times Square pada Disember 1979. Apa yang mereka temui di antara asap dan abu amat mengejutkan, termasuklah detektif homocide NYC yang paling berpengalaman, mencetuskan pemburuan pembunuh bersiri yang paling ganas yang mensasarkan pekerja seks yang beroperasi dalam industri seks yang berkembang pesat di Times Square ketika itu.”

Siri tiga bahagian membawa penonton menyelami penyiasatan, memperincikan kuasa sosial dan sistemik yang bermain di kawasan yang hampir tiada undang-undang di tengah-tengah Manhattan yang membenarkan pelbagai jenayah ngeri tidak disedari terlalu lama. Pelbagai subjek diprofilkan untuk menghidupkan era itu, dari penduduk Times Square untuk memukul polis hingga ke anak perempuan New York yang mengisytiharkan dirinya sebagai ‘raja lucah.’ Dengan akses eksklusif kepada Jennifer Weiss, anak perempuan salah seorang mangsa, siri ini juga menggariskan usahanya untuk mengenal pasti mangsa-mangsa lain yang kekal sebagai Jane Does, hanya tewas kepada masa dan tempat yang terkenal dan telah lama berlalu.”

Crime Scene diterbitkan oleh Imagine Documentaries dan RadicalMedia Production dengan kerjasama Third Eye Motion Picture Company. Ia diterbitkan secara eksekutif dan diarahkan oleh Berlinger. Brian Grazer, Ron Howard, Joe Berlinger, Sara Bernstein, Justin Wilkes, Jon Kamen, Jon Doran, Jen Isaacson, Samantha Grogin, Leslie Mattingly adalah penerbit eksekutif.

Related posts

Produksi THE BOYS Musim 4 Telah Bermula, Jensen Ackles Akan Kembali Sebagai Soldier Boy

Kakimuvee

Gambar “Enola Holmes 2” Goda Pandangan Pertama Filem Sekuel Netflix

Kakimuvee

Musim 3 One-Punch Man Telah Diumumkan

Kakimuvee

Seo In Guk, Jung So Min & Jang Dong Yoon Terperangkap Di Lautan Neraka Dalam Filem Terbaru “Project Wolf Hunting”

Kakimuvee

Trailer WEDNESDAY Goda Misteri, Kekacauan & Pembunuhan Untuk Siri Terbaru Netflix

Kakimuvee

Mark Ruffalo Ulas Potensi Filem “World War Hulk”, “Avengers: Secret Wars”

Kakimuvee

Leave a Comment