Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer

Trailer Avengers 3: Infinity War Part 1?

avengers-infinity-war-logo-official

Sebenarnya video trailer yang bakal anda tengok nanti bukanlah official trailer untuk filem terbaru Avengers nanti. Ia adalah trailer yang dihasilkan semasa Comic Con pada tahun lalu untuk tujuan promosi filem terbaru Avengers akan datang.

Filem Fasa ke-3 Marvel ini telah diberi judulĀ Avengers: Infinity War yang akan ditayangkan pada pada tahun 2018 dan part kedua pula buat masa ini hanya diberi nama Untitled Avengers yang akan ditayangkan pada tahun 2019

Buat masa ini tidak banyak info yang diketahui mengenai filem paling epik dalam trilogi Avengers. Banyak info dan khabar angin telah bertukar.

infinity-war-characters-guardians-of-the-galaxy-thanos-700x393

Sebelum ini pihak MarvelĀ mengatakan bahawa Avengers 3 bakal memiliki dua episode iaitu Part 1 dan Part II dan ianya berkait rapat, namun setelah pembikin filem ini (Adik beradik The Russo) menyertai projek ini, mereka memaklumkanĀ terpaksa mengolah kembali filem ini denganĀ membuang element Part I dan Part II dan menyatakanĀ kedua-dua filem akan sedikit berbeza dan tidak berkait rapat.

Disebabkan itu pihak Marvel mengumumkan filem Avengers terbaru ini diberi judulĀ Avengers: Infinity War (masih mengekalkan tajuk asal)Ā dan bahagian kedua pula masih tidak diberi tajuk, hanya dinamakanĀ Untitled Avengers.

Apapun sementara kita menungguĀ u info selanjutnya mengenai filem Avengers terbaru nanti. Jom kitaĀ layan unofficial trailer untuk filemĀ Avengers 3: Infinity War ini.

https://www.youtube.com/watch?v=Q78vheRJDSU

Related posts

Saksikan Trailer Red Band ‘No Hard Feelings’ Lakonan Jennifer Lawrence

Kakimuvee

Saksikan Trailer ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’ & Poster Karakter Terbaru

Kakimuvee

Netflix Keluarkan Video Klip dan Poster Pertama ‘Murder Mystery 2’

Kakimuvee

Apple TV+ Lancar Trailer Filem Lakonan Ana de Armas & Chris Evans “Ghosted”

Kakimuvee

[TRAILER] Keira Knightley Bintangi Filem Jenayah Disney+ Hotstar ā€œBoston Stranglerā€

Kakimuvee

[TRAILER] The Flash: Barry Allen Terperangkap Dalam Realiti Alternatif Tanpa Metahuman.

Kakimuvee

Leave a Comment