Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer

Tonton TV Spot Terbaru Avengers: Infinity War

Marvel Studio telah merancakkan lagi kempen mempromosikan filem superhero terbaru mereka akan datang, Avengers: Infinity War dengan melancarkan beberapa TV Spot terbaru filem berkenaan. Anda boleh tonton kesemua TV Spot tersebut di pemain video dibawah.

Avengers: Infinity War diarahkan oleh bekas pengarah filem Captain America: The Winter Soldier dan Captain America: Civil War, Anthony and Joe Russo. Antara bintang yang disahkan berlakon dalam filem ini adalah obert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Scalett Johansson, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Anthony Mackie, Paul Bettany, Elizabeth Olson, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Sebastian Stan, Don Cheadle, Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Pom Klementieff, Benedict Cumberbatch, Benedict Wong, Sean Gunn, Tom Holland, Josh Brolin, dan Paul Rudd.


Tayangan filem Avengers: Infinity War telah diawalkan tarikh tayangannya dari 4 May ke 27 April 2018 oleh pihak studio. Untuk penonton-penonton di Malaysia, anda akan menonton filem ini lebih awal iaitu pada 26 April 2018. 

Related posts

[VIDEO] Buaya Menyanyi Riang Ria Dalam Teaser “Lyle, Lyle, Crocodile”

Kakimuvee

Trailer “Stranger Things” Musim 4 Jld. 2 Goda Penamat Yang Dramatik

Kakimuvee

Trailer Terbaru “Thor: Love And Thunder” Menampilkan Banyak Rakaman Terbaru

Kakimuvee

“Kung Fu Panda: The Dragon Knight” Akan Ditayangkan Di Netflix Pada 14 Julai Ini

Kakimuvee

Jangan Main-Main Dengan Chris Pratt Dalam Trailer “The Terminal List”

Kakimuvee

Max Original Film FATHER OF THE BRIDE Premieres June 16 Exclusively On HBO GO

Kakimuvee

Leave a Comment