Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer

Tonton TV Spot Terbaru Avengers: Infinity War

Marvel Studio telah merancakkan lagi kempen mempromosikan filem superhero terbaru mereka akan datang, Avengers: Infinity War dengan melancarkan beberapa TV Spot terbaru filem berkenaan. Anda boleh tonton kesemua TV Spot tersebut di pemain video dibawah.

Avengers: Infinity War diarahkan oleh bekas pengarah filem Captain America: The Winter Soldier dan Captain America: Civil War, Anthony and Joe Russo. Antara bintang yang disahkan berlakon dalam filem ini adalah obert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Scalett Johansson, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Anthony Mackie, Paul Bettany, Elizabeth Olson, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Sebastian Stan, Don Cheadle, Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Pom Klementieff, Benedict Cumberbatch, Benedict Wong, Sean Gunn, Tom Holland, Josh Brolin, dan Paul Rudd.

Tayangan filem Avengers: Infinity War telah diawalkan tarikh tayangannya dari 4 May ke 27 April 2018 oleh pihak studio. Untuk penonton-penonton di Malaysia, anda akan menonton filem ini lebih awal iaitu pada 26 April 2018. 

Related posts

Trailer ‘Marabahaya Underground’ Menjanjikan Aksi Perlumbaan Kereta Yang Menarik

Kakimuvee

Filem Yang Mewakili Malaysia Ke Oscar, ‘Prebet Sapu’ Akan Ditayangkan Di Pawagam 16 Disember Ini

Kakimuvee

Doctor Strange Bertemu Doc Ock Dalam TV Spot Terbaru Spider-Man: No Way Home

Kakimuvee

Lee Dong Wook dan Wi Ha Joon Mempamerkan ‘Bromance’ Mendebarkan Dalam Teaser “Bad And Crazy”

Zulaikha

Strim DUNE Di HBO GO Mulai 2 Disember

Kakimuvee

TV Spot ‘Hawkeye’ Yang Penuh Aksi Menjelang Debut 24 November Ini

Kakimuvee

Leave a Comment