Tonton Trailer Terbaru Incredibles 2

246
views

Disney – Pixar telah melancarkan trailer filem animasi superhero terbaru mereka, Incredibles 2. Anda boleh tonton trailer tersebut dipemain video dibawah.

Sekuel kali ini memberi fokus kepada Helen aka Elastigirl, isteri kepada Bob aka Mr. Incredible. Bob mula menjadi seorang ‘suri rumah’ untuk menjaga bayi iaitu Jack-Jack manakala dua anak mereka Violet dan Dash meneruskan hidup seperti kanak-kanak biasa dan dalam masa yang sama menjadi superhero.

Kehidupan berkeluarga mereka yang begitu sibuk menyebabkan mereka lupa bahawa kuasa Jack-Jack semakin meningkat setiap hari. Sementara itu, seorang penjahat baru mula merencana rancangan jahatnya dan keluarga Incredibles bersama-sama Frozone (disuarakan oleh Samuel L. Jackson) perlu berkerjasama semula untuk menghalang niat penjahat tersebut.

The Incredibles 2 diarahkan oleh Brad Bird manakala suara-suara dalam filem ini dibawakan oleh Craig T. Nelson sebagai Bob, Holly Hunter sebagai Helen, Sarah Vowell sebagai Violet, Huck Milner sebagai Dash dan Samuel L. Jackson sebagai Frozone.

Incredibles 2 akan mula ditayangkan di pawagam US pada 15 Jun 2018