Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer

Tonton Trailer Terbaru Incredibles 2

Disney – Pixar telah melancarkan trailer filem animasi superhero terbaru mereka, Incredibles 2. Anda boleh tonton trailer tersebut dipemain video dibawah.

Sekuel kali ini memberi fokus kepada Helen aka Elastigirl, isteri kepada Bob aka Mr. Incredible. Bob mula menjadi seorang ‘suri rumah’ untuk menjaga bayi iaitu Jack-Jack manakala dua anak mereka Violet dan Dash meneruskan hidup seperti kanak-kanak biasa dan dalam masa yang sama menjadi superhero.

Kehidupan berkeluarga mereka yang begitu sibuk menyebabkan mereka lupa bahawa kuasa Jack-Jack semakin meningkat setiap hari. Sementara itu, seorang penjahat baru mula merencana rancangan jahatnya dan keluarga Incredibles bersama-sama Frozone (disuarakan oleh Samuel L. Jackson) perlu berkerjasama semula untuk menghalang niat penjahat tersebut.

Advertising

The Incredibles 2 diarahkan oleh Brad Bird manakala suara-suara dalam filem ini dibawakan oleh Craig T. Nelson sebagai Bob, Holly Hunter sebagai Helen, Sarah Vowell sebagai Violet, Huck Milner sebagai Dash dan Samuel L. Jackson sebagai Frozone.

Incredibles 2 akan mula ditayangkan di pawagam US pada 15 Jun 2018

Advertising

Related posts

Netflix Lancar Trailer Pertama “Love Alarm” Musim Kedua

Zulaikha

Tonton Teaser Pertama “Army of the Dead” Arahan Zack Snyder

Kakimuvee

Netflix Lancar Teaser Pertama Siri Superhero “Jupiter’s Legacy”

Kakimuvee

Amazon Lancar Trailer Terbaru Siri Animasi “Invincible”

Kakimuvee

Pertarungan Berdarah Dalam Trailer ‘R-rated’ “Mortal Kombat”!

Kakimuvee

Saksikan Jang Dong Yoon & Kam Woo Sung Berusaha Menewaskan ‘Undead’ Dalam Teaser Terbaru “Joseon Exorcist”

Zulaikha

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Kakimuvee - Portal Informasi Perfileman