Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Siri TV

Tonton Trailer Penuh Supernatural Musim Ke-15

The CW telah melancarkan trailer penuh siri televisyen popular Supernatural musim ke-15. Tujuh episod terakhir akan mula bersiaran pada Khamis, 8 Oktober. Anda boleh saksikan trailer dibawah. 

Penggembaraan epik adik-beradik Winchester bakal berakhir apabila Supernatural menuju ke musim terakhir. Sam (Jared Padalecki), Dean (Jensen Ackles) dan malaikat Castiel (Misha Collins) telah menakluk raksasa, iblis, syurga dan neraka. Dalam musim ke-14, Winchesters bergelut dengan Archangel Michael yang merasuki Dean. Dengan tindakan yang gagah berani, Sam dan anak Dean, Jack (Alexander Calvert) telah menghancurkan jiwanya untuk menebus ayahnya. Tetapi ini terbukti sebagai kesalahan yang membawa maut, menyebabkan kematian Mary Winchester (Samantha Smith) secara tidak sengaja. Musim ke-14 turut menampilkan kepulangan John Winchester (Jeffrey Dean Morgan) untuk episod ke-300 rancangan itu. 

Pada Musim ke-15, Sam dan Dean mendapati diri mereka berhadapan dengan ancaman yang tidak pernah mereka bayangkan, iaitu berhadapan dengan tuhan mereka sendiri. 

Siri panjang ini dicipta oleh Eric Kripke (The Boys, Timeless), dan diterbitkan Warner Bros. dengan kerjasama Wonderland Sound and Vision, dengan penerbit eksekutif Robert Singer, Andrew Dabb, Eugenie Ross-Leming, Brad Buckner, dan Bob Berens.

https://youtu.be/mBTwCWkOFKw

Related posts

Netflix Lancar Teaser Rasmi Siri Sekuel “Vikings: Valhalla”

Kakimuvee

‘Dendam Telah Tiba’ Dalam TV Spot Terbaru “The Batman”

Kakimuvee

Disney+ Hotstar Debut Treler Baharu Untuk Siri Marvel Studios “Moon Knight”

Kakimuvee

Netflix Umum Tajuk Adaptasi Korea Money Heist, Tonton Teaser Pertama Disini

Kakimuvee

[VIDEO] Teaser “Moon Knight” Papar Pandangan Terbaru Oscar Isaac

Kakimuvee

Sekolah Diserang Zombi Dalam Trailer Rasmi All of Us Are Dead”

Kakimuvee

Leave a Comment