Official Trailer

Tonton Trailer Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation

Views

Dracula, Mavis, Johnny, dan rakan-rakan ‘monster’ kembali lagi, kali ini mereka ingin bercuti di atas kapal peranginan yang cukup besar semasa musim panas. Diterbitkan oleh Sony Animation, filem berjudul Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation ini akan mula ditayangkan 19 Julai 2018.

Filem ketiga Hotel Transylvania ini diarahkan oleh Genndy Tartakovsky dan ditulis oleh Michael McCullers. Pelakon-pelakon suara pula terdiri daripada Adam Sandler (Dracula), Selena Gomez (Mavis), Andy Samberg (Johnny), Kevin James (Frank), Fran Drescher(Eunice), Steve Buscemi (Wayne), Molly Shannon (Wanda), David Spade (Griffin), Keegan-Michael Key (Murray) dan Mel Brooks (Vlad).

Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation ini mengisahkan Dracula, Mavis, Johnny berserta ahli keluarga dan rakan-rakan mereka bercuti disebuah kapal kruiser yang cukup besar. Dracula kemudian jatuh hati pada kaptel kapal, Ericka yang sebenarnya merupakan berketurunan Abraham Val Helsing, pembunuh raksasa dan juga musuh lama Dracula. Mavis dan rakan-rakan mereka perlu cuba menghentikan Dracula sebelum terlambat.

Tinggalkan Balasan

shares