Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Slot Asia

Tonton Trailer Drama Aksi Korea Terbaru Vagabond

Bagi yang meminati drama aksi Korea, jangan lupa saksikan drama terbaru SBS berjudul Vagabond yang akan disiarkan September ini. Anda boleh saksikan trailer dan poster dibawah

Penghasilan drama aksi ini telah menelan belanja sebanyak RM 76.5 juta. Vagabond dibintangi pelakon seperti Lee Seung Gi, Shin Sung Rok, Bae Suzy.

Cha Dal-Gun (Lee Seung Gi) adalah seorang pelakon lagak ngeri yang mengimpikan menjadi pelakon aksi terkenal di dunia. Dia terlibat dalam kemalangan pesawat yang mengubah hidupnya. Dia menghadapi konspirasi tersembunyi di sebalik kemalangan pesawat yang berkaitan dengan kes rasuah negara.

Untuk menanggung ibunya dan adik perempuannya, Go Hae-Ri (Bae Suzy) mahu pekerjaan yang stabil sebagai seorang pegawai awam. Dia menjadi ejen NIS. Dia berharap menjadi white agent, tetapi sebaliknya dia menjadi black agent.

Drama ditayangkan di SBS pada 20 September ini selepas drama Doctor John. Ia juga boleh ditonton di laman penstriman video Netflix pada tarikh yang sama.

Related posts

“The Devil Judge” No. 1 Dalam Slot Waktunya

Zulaikha

Penggembaraan Terbesar Chip & Dale Dalam Trailer Rasmi “Chip ‘N’ Dale: Park Life”

Kakimuvee

“Hometown Cha-Cha-Cha” Akan Ditayangkan Di Netflix 28 Ogos Ini

Kakimuvee

Trailer Malignant Previu Filem Seram Thriller Terbaru James Wan

Kakimuvee

Park Ji-hoon, Kang Min-ah & Bae In-hyuk Spill Details of Their Roles as iQiyi’s Hit Drama “At a Distance, Spring is Green” Wraps Up Its FINALE

Zulaikha

“Hospital Playlist 2” No. 1 Dalam Senarai Mingguan Drama Paling Popular Untuk Minggu Ke-4 Berturut-Turut

Zulaikha

Leave a Comment