Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

‘The King’s Affection’ Akan Ditayangkan Di Netflix 11 October Ini

Netflix telah mengesahkan 11 Oktober 2021 sebagai tarikh pelancaran di seluruh dunia untuk siri romantik terbaru, The King’s Affection, sebuah kisah romantik istana yang memilukan yang dibintangi oleh Park Eun-bin dan Rowoon.

The King’s Affection menceritakan bagaimana kembar wanita kepada seorang putera mahkota yang ditinggalkan, akhirnya menyamar sebagai abangnya yang telah meninggal dunia. Kisah ini berasal dari siri buku komik yang diilhamkan dari khayalan tentang seorang wanita yang naik takhta dan harus hilang dari sejarah.

Menyembunyikan identiti sebenarnya dan membawa rahsia yang membebankan, dunia putera mahkota Yi Hwi berubah ketika dia bertemu Jung Ji-un melalui ceramah dirajanya. Ketika menyembunyikan identitinya sebagai seorang wanita, dia bertemu dengan seorang lelaki di tempat istana yang boleh menjadi tempat yang menarik dan romantis. Ketika cinta dan kasih sayang mereka antara satu sama lain berkembang dan perasaan mereka semakin mendalam, mereka menghadapi takdir yang tidak dapat mereka elakkan.

The King’s Affection diarahkan oleh Song Hyunwook, yang telah mengarahkan drama Beauty Inside dan Another Miss Oh, dan ditulis oleh Han Hee Jung yang menulis CClean with Passion for Now. Episod pertama akan ditayangkan pada 11 Oktober jam 10:30 malam MYT, hanya di Netflix.

Related posts

Teaser Baru Jirisan Papar Gandingan Hebat Gianna Jun & Ju Ji-hoon

Zulaikha

TUDUM: Netflix Umum Jadual Pelancaran Untuk Filem & Siri Korea Yang Akan Datang

Zulaikha

“Yumi’s Cells” Capai Rating Tertinggi, “One The Woman” Kekal No. 1

Zulaikha

iQiyi Sebarkan Cinta Terhadap Hallyu Dengan 9 buah K-Drama dan Filem Hebat di Suku Tahun Ke-4

Zulaikha

Rating “Hometown” Meningkat Pada Episod Ke-2, “Dali And Cocky Prince” Kekal No. 1

Zulaikha

SERIGALA LANGIT TAYANG DI ASTRO FIRST 25 SEPTEMBER 2021

Kakimuvee

Leave a Comment