Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Siri TV

“The Flight Attendant” Disambung Ke Musim Ke-2

Selepas menamatkan kesemua lapan episod dengan jayanya, HBO Max secara rasmi menyambung siri adaptasi The Flight Attendant untuk musim kedua. Pada awalnya ditetapkan sebagai siri terhad, tetapi disebabkan populariti dan penilaian positif, pihak streaming membuat keputusan untuk menyambung siri yang diterajui Kaley Cuoco ini. 

“Kami gembira rancangan ini diterima penonton dan pengkritik. Kami gembira kerana pertunjukan ini bergema dengan sangat kuat oleh penonton dan pengkritik, ”kata HBO dan HBO Max COO Casey Bloys dalam satu kenyataan. (melalui Tarikh Akhir) “Kami mengucapkan tahniah kepada Kaley, Steve, Greg dan Sarah, bersama dengan para pelakon yang sangat berbakat, penerbit eksekutif dan rakan kami di Warner Bros. Television atas semua kejayaan musim pertama. Saya tidak sabar untuk melihat ke mana Cassie akan pergi seterusnya.” ujar COO HBO dan HBO Max, Casey Bloys dalam satu kenyataan.

The Flight Attendant adalah kisah bagaimana hidup seseorang dapat berubah dalam satu malam. Seorang pramugari (Cuoco) bangun di hotel yang salah, di tempat tidur yang salah, dengan orang yang telah mati – dan tidak tahu apa yang berlaku. Thriller komedi gelap didasarkan pada novel berjudul sama oleh pengarang terlaris New York Times, Chris Bohjalian.

Siri ini dibintangi Kaley Cuoco (The Big Bang Theory, Harley Quinn), Michelle Gomez (Chilling Adventures of Sabrina), Rosie Perez (Birds of Prey), Colin Woodell (The Purge), T.R. Knight (Grey’s Anatomy), Zosia Mamet (Girls), Merle Dandridge (The Night Shift), Michiel Huisman (Game of Thrones), Nolan Gerard Funk (Glee) dan Griffin Matthews.

Related posts

[VIDEO] Ben Mendelsohn, Cobie Smulders & Emilia Clarke Kelihatan Di Set Penggambaran “Secret Invasion”

Kakimuvee

Mary Elizabeth Winstead Sertai Siri Terhad “Star Wars: Ahsoka”

Kakimuvee

Netflix Lancar Teaser Rasmi Siri Sekuel “Vikings: Valhalla”

Kakimuvee

Siri Epik Sci-Fi “Raised by Wolves” Kembali Untuk Musim Ke-2 Pada 3 Februari Eksklusif Di HBO GO

Kakimuvee

Tarikh Pelancaran The Boys Musim 3 Telah Didedahkan, Tonton Video Pandangan Pertama Disini

Kakimuvee

Trailer ‘The Witcher: Blood Origin’ Meneroka Sejarah Continent Yang Tidak Pernah Diceritakan

Kakimuvee

Leave a Comment