Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Siri TV

“The Flight Attendant” Disambung Ke Musim Ke-2

Selepas menamatkan kesemua lapan episod dengan jayanya, HBO Max secara rasmi menyambung siri adaptasi The Flight Attendant untuk musim kedua. Pada awalnya ditetapkan sebagai siri terhad, tetapi disebabkan populariti dan penilaian positif, pihak streaming membuat keputusan untuk menyambung siri yang diterajui Kaley Cuoco ini. 

“Kami gembira rancangan ini diterima penonton dan pengkritik. Kami gembira kerana pertunjukan ini bergema dengan sangat kuat oleh penonton dan pengkritik, ”kata HBO dan HBO Max COO Casey Bloys dalam satu kenyataan. (melalui Tarikh Akhir) “Kami mengucapkan tahniah kepada Kaley, Steve, Greg dan Sarah, bersama dengan para pelakon yang sangat berbakat, penerbit eksekutif dan rakan kami di Warner Bros. Television atas semua kejayaan musim pertama. Saya tidak sabar untuk melihat ke mana Cassie akan pergi seterusnya.” ujar COO HBO dan HBO Max, Casey Bloys dalam satu kenyataan.

The Flight Attendant adalah kisah bagaimana hidup seseorang dapat berubah dalam satu malam. Seorang pramugari (Cuoco) bangun di hotel yang salah, di tempat tidur yang salah, dengan orang yang telah mati – dan tidak tahu apa yang berlaku. Thriller komedi gelap didasarkan pada novel berjudul sama oleh pengarang terlaris New York Times, Chris Bohjalian.

Siri ini dibintangi Kaley Cuoco (The Big Bang Theory, Harley Quinn), Michelle Gomez (Chilling Adventures of Sabrina), Rosie Perez (Birds of Prey), Colin Woodell (The Purge), T.R. Knight (Grey’s Anatomy), Zosia Mamet (Girls), Merle Dandridge (The Night Shift), Michiel Huisman (Game of Thrones), Nolan Gerard Funk (Glee) dan Griffin Matthews.

Related posts

[VIDEO] Hawkeye Tayang Dua Episod Pertama Pada 24 November, TV Spot Terbaru Telah Dilancarkan

Kakimuvee

Succession Kembali Untuk Musim Ketiga Pada 18 Oktober Secara Eksklusif Di HBO GO & HBO

Kakimuvee

Teaser Hanna Musim 3 Goda Tarikh Pelancaran Untuk Siri Aksi Drama Amazon

Kakimuvee

The CW Bangunkan Reboot Babylon 5, Michael Straczynski Kembali Sebagai Penulis

Kakimuvee

Netflix Umum Musim Ketiga The Witcher

Kakimuvee

Cheryl Hines & Margaret Cho Sertai Musim Ke-2 The Flight Attendant

Kakimuvee

Leave a Comment