Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Siri TV

“The Flight Attendant” Disambung Ke Musim Ke-2


Selepas menamatkan kesemua lapan episod dengan jayanya, HBO Max secara rasmi menyambung siri adaptasi The Flight Attendant untuk musim kedua. Pada awalnya ditetapkan sebagai siri terhad, tetapi disebabkan populariti dan penilaian positif, pihak streaming membuat keputusan untuk menyambung siri yang diterajui Kaley Cuoco ini. 

“Kami gembira rancangan ini diterima penonton dan pengkritik. Kami gembira kerana pertunjukan ini bergema dengan sangat kuat oleh penonton dan pengkritik, ”kata HBO dan HBO Max COO Casey Bloys dalam satu kenyataan. (melalui Tarikh Akhir) “Kami mengucapkan tahniah kepada Kaley, Steve, Greg dan Sarah, bersama dengan para pelakon yang sangat berbakat, penerbit eksekutif dan rakan kami di Warner Bros. Television atas semua kejayaan musim pertama. Saya tidak sabar untuk melihat ke mana Cassie akan pergi seterusnya.” ujar COO HBO dan HBO Max, Casey Bloys dalam satu kenyataan.

The Flight Attendant adalah kisah bagaimana hidup seseorang dapat berubah dalam satu malam. Seorang pramugari (Cuoco) bangun di hotel yang salah, di tempat tidur yang salah, dengan orang yang telah mati – dan tidak tahu apa yang berlaku. Thriller komedi gelap didasarkan pada novel berjudul sama oleh pengarang terlaris New York Times, Chris Bohjalian.

Siri ini dibintangi Kaley Cuoco (The Big Bang Theory, Harley Quinn), Michelle Gomez (Chilling Adventures of Sabrina), Rosie Perez (Birds of Prey), Colin Woodell (The Purge), T.R. Knight (Grey’s Anatomy), Zosia Mamet (Girls), Merle Dandridge (The Night Shift), Michiel Huisman (Game of Thrones), Nolan Gerard Funk (Glee) dan Griffin Matthews.


Related posts

[TRAILER] Black Mirror Kembali Dengan Musim 6, Netflix Dedah Tarikh Tayangan

Kakimuvee

Siri ‘Harry Potter’ Akan Dibangunkan Di HBO Max, Bakal Menampilkan Barisan Pelakon Baharu

Kakimuvee

The Penguin: Colin Farrell Kembali Sebagai Oswald Cobblepot Dalam ‘Spin-Off’ The Batman

Kakimuvee

Foto “Titans” Musim 4 Dedah Pandangan Pertama Penjahat ‘Brother Blood’

Kakimuvee

Siri HBO “The Last of Us” Dedah Rakaman Pertama

Kakimuvee

“Pretty Little Liars: Original Sin” Akan Membuat Debut Di HBO GO Pada 28 Julai Ini

Kakimuvee