Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Siri TV Video

“The Falcon and The Winter Soldier” Dedah Video Panjang Zemo Menari

Selepas klip video dari siri The Falcon and The Winter Solider yang memaparkan Baron Zemo menari menjadi viral, Marvel Studio telah membuat keputusan untuk melepaskan video versi panjang. Siapa sangka, lelaki yang hanya ingin memecahbelahkan Avengers juga ingin bersantai di lantai tarian kelab malam?

Tarian Zemo segera menjadikan dia sangat popular, malah lebih popular dari Captain America lakonan John Walker. Dia mungkin telah memecahbelahkan Avengers, dan menuduh Bucky diatas segala kekacauan yang berlaku dalam Captain America: Civil War, tetapi apabila dia menari di Madripoor, segalanya terus dilupakan. Anda boleh lihat tarian popular Zemo di pemain video dibawah.

Ini reaksi Daniel Brühl, pelakon watak Baron Zemo, mengenai tariannya dalam siri The Falcon and The Winter Soldier

“Ini sangat lucu. [Saat itu] telah improvisasi ketika saya melihat orang ramai menari, menjadi gila. Saya merasakan rentaknya dan seperti, Zemo telah bertahun-tahun duduk di penjara Jerman. Jadi, dia perlu melepaskan sedikit tekanan dan menunjukkan pergerakannya. Teruskan sahaja! Saya sangat seronok melihat reaksi Anthony dan Sebastian memandang saya. Namun, saya yakin 100 peratus bahawa mereka akan memotongnya. Saya benar-benar terkejut dan gembira kerana mereka menyimpannya. Tarian itu panjang. Ada banyak lagi, tetapi mereka memendekkan masanya. Saya tidak tahu apa yang berlaku, tetapi kemudian, saya menerima semua mesej ini daripada rakan-rakan saya. Rakan-rakan saya yang mengenali saya dengan baik tahu bahawa saya seorang penari yang memalukan dan bersemangat di atas lantai tetapi ia akan menjadi gerakan yang berbeza. Ini adalah sisi Sepanyol saya yang menendang dan melakukan matador, gerakan flamenco, berlutut. Sangat memalukan rakan-rakan saya.”

Related posts

[VIDEO] Deadpool Meminta Beberapa Petua MCU Dari Korg Dalam Reaksi Trailer “Free Guy”

Kakimuvee

Adakah Loki Akan Mencapai “Tujuan Gemilangnya”?

Kakimuvee

New Documentary Series on Secret Asian Drug Epicenter premieres exclusively on HBO GO July 23

Kakimuvee

Klip Terbaru “RESIDENT EVIL: Infinite Darkness” Papar Adegan Leon S. Kennedy Berhadapan Dengan Zombi

Kakimuvee

Video Featurette Terbaru Beri Tumpuan Pada Filem ‘Black Widow’ & Masa Depan MCU

Kakimuvee

Disney+ Dedah 7 Studio Anime Jepun Yang Menghidupkan Siri “STAR WARS: VISIONS”

Kakimuvee

Leave a Comment