Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Siri TV Video

“The Falcon and The Winter Soldier” Dedah Video Panjang Zemo Menari

Selepas klip video dari siri The Falcon and The Winter Solider yang memaparkan Baron Zemo menari menjadi viral, Marvel Studio telah membuat keputusan untuk melepaskan video versi panjang. Siapa sangka, lelaki yang hanya ingin memecahbelahkan Avengers juga ingin bersantai di lantai tarian kelab malam?

Tarian Zemo segera menjadikan dia sangat popular, malah lebih popular dari Captain America lakonan John Walker. Dia mungkin telah memecahbelahkan Avengers, dan menuduh Bucky diatas segala kekacauan yang berlaku dalam Captain America: Civil War, tetapi apabila dia menari di Madripoor, segalanya terus dilupakan. Anda boleh lihat tarian popular Zemo di pemain video dibawah.

Ini reaksi Daniel Brühl, pelakon watak Baron Zemo, mengenai tariannya dalam siri The Falcon and The Winter Soldier

“Ini sangat lucu. [Saat itu] telah improvisasi ketika saya melihat orang ramai menari, menjadi gila. Saya merasakan rentaknya dan seperti, Zemo telah bertahun-tahun duduk di penjara Jerman. Jadi, dia perlu melepaskan sedikit tekanan dan menunjukkan pergerakannya. Teruskan sahaja! Saya sangat seronok melihat reaksi Anthony dan Sebastian memandang saya. Namun, saya yakin 100 peratus bahawa mereka akan memotongnya. Saya benar-benar terkejut dan gembira kerana mereka menyimpannya. Tarian itu panjang. Ada banyak lagi, tetapi mereka memendekkan masanya. Saya tidak tahu apa yang berlaku, tetapi kemudian, saya menerima semua mesej ini daripada rakan-rakan saya. Rakan-rakan saya yang mengenali saya dengan baik tahu bahawa saya seorang penari yang memalukan dan bersemangat di atas lantai tetapi ia akan menjadi gerakan yang berbeza. Ini adalah sisi Sepanyol saya yang menendang dan melakukan matador, gerakan flamenco, berlutut. Sangat memalukan rakan-rakan saya.”

Related posts

[VIDEO] Prolog ‘Jurassic World Dominion’ Membawa Peminat Kembali 65 Juta Tahun Yang Lalu

Kakimuvee

HBO Drama Series THE GILDED AGE Debuts January 25 Exclusively on HBO GO And HBO

Kakimuvee

[VIDEO] Razor Fist Mengorbankan Dirinya Dalam ‘Deleted Scene’ Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Kakimuvee

Teaser Pertama ‘Moon Knight’ Yang Menampilkan Oscar Isaac Sebagai Watak Utama

Kakimuvee

Pandangan Pertama Iman Vellani Sebagai Ms. Marvel Telah Didedahkan kepada Umum

Kakimuvee

Owen Wilson & Larry the Cable Guy Kembali Dalam Siri Disney+ ‘Cars on the Road’

Kakimuvee

Leave a Comment