Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

The CW Kongsikan Gambar-Gambar Terbaru Siri Crossover Crisis on Infinite Earths


The CW telah mendedahkan beberapa gambar rasmi dari siri crossover Crisis on Infinite Earths yang memaparkan para adiwira Arrowverse berkumpul di Earth-38 sementara memikirkan bagaimana menamatkan ancaman kepada dunia Multiverse.

Anda boleh saksikan gambar tersebut diatas yang turut menampilkan Supergirl, Superman, Green Arrow, The Flash, Batwoman dan ramai lagi. Untuk gambar-gambar lain, anda boleh saksikan menerusi perkongsian dibawah.

‚ÄėCrossover‚Äô¬†Crisis on Infinite Earths¬†akan bermula dengan siri¬†Supergirl¬†pada Ahad, 8 Disember, diikuti¬†Batwoman¬†pada Isnin 6 Disember dan¬†The Flash¬†pada Selasa 10 Disember. Siri keempat ‚Äėcrossover‚Äô akan berhenti seketika dan bersambung pada 14 Januari 2020 menerusi siri¬†Arrow¬†dan akan berakhir menerusi siri¬†DC‚Äôs Legends of Tomorrow¬†pada hari yang sama.

Brandon Routh akan memainkan dua peranan berbeza iaitu sebagai The Atom dan Superman. Selain itu juga beberapa pelakon akan kembali membawakan watak masing-masing seperti Tyler Hoechlin sebagai Clark Kent / Superman, Elizabeth Tulloch serta Erica Durance sebagai Lois Lane, Jon Cryer sebagai Lex Luthor, Tom Cavanagh sebagai Pariah dan LaMonica Garrett sebagai Anti-Monitor. Selain itu juga, Crisis on Infinite Earth akan turut menampilkan Black Lightning, Kevin Conroy Bruce Wayne dan Ashley sebagai Huntress

Dalam finale ‚Äėcrossover‚Äô¬†Elseworlds¬†yang lalu, Monitor (LaMonica Garrett) memberi amaran kepada wira tentang ‚ÄúKrisis‚ÄĚ yang akan berlaku.


 

View this post on Instagram

 

Gambar-gambar dari siri crossover @thecw #crisisoninfiniteearths #Kakimuvee

A post shared by Kakimuvee (@kakimuvee) on


Related posts

Nicolas Cage Dedahkan Sebab Mengapa Filem ‚ÄúSuperman Live‚ÄĚ Tidak Dapat Dibuat

Kakimuvee

Nicholas Hoult Akan Memainkan Watak Lex Luthor Dalam Filem Superman: Legacy

Kakimuvee

Kutipan Taylor Swift: The Eras Tour Jauh Lebih Baik Dari Semua Filem DC Tahun 2023

Kakimuvee

DCU: Semua Pelakon ‘Justice League’ Tidak Akan Mengulangi Peranan Masing-Masing

Kakimuvee

Trailer Aquaman and the Lost Kingdom Pratonton Filem Terakhir DCEU

Kakimuvee

Netizen Kecewa Dengan CGI Buruk Atlanna Lakonan Nicole Kidman Dalam Teaser Aquaman and the Lost Kingdom

Kakimuvee