Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaSiri TV

“The Boys” Disambung Hingga Musim 4

Amazon secara rasmi telah mengumumkan musim keempat siri superhero popular The Boys. 

Pengumuman itu dibuat hanya seminggu selepas tayangan perdana Musim ketiga, yang mana Prime Video telah menayangkan tiga episod pertamanya. 


Dari perbualan pertama kami dengan [showrunner] Eric Kripke dan pasukan kreatif mengenai musim ketiga The Boys, kami tahu persembahan itu terus menjadi lebih berani – satu pencapaian yang mengagumkan memandangkan kejayaan liar musim kedua yang dicalonkan Emmy,” kata Vernon Sanders, ketua televisyen global di Amazon Studios.

The Boys terus menolak sempadan dalam bercerita sambil juga tidak henti-henti menghiburkan dan menyorot sindiran sosial yang dirasakan terlalu nyata. Dunia siri yang bergaya ini mempunyai jangkauan global yang luar biasa dan penonton, dengan pembukaan hujung minggu adalah buktinya. Kami amat berbangga dengan pelakon dan krew yang telah melahirkan francais untuk Prime Video, dan kami berharap dapat membawa lebih ramai The Boys kepada pelanggan kami.”

Seperti perkhidmatan penstriman yang lain, Prime Video tidak berkongsi angka tontonan terperinci untuk rancangannya, tetapi penonton global untuk The Boys musim 3 dikatakan telah meningkat sebanyak 17% berbanding tayangan perdana musim kedua.

Pembaharuan musim baharu bukanlah sesuatu yang mengejutkan, tetapi ia bagus demi menjamin masa depan rancangan. Musim tiga akan menyiarkan episod finale pada 8 Julai nanti. 

Sumber: Comicbookmovie.com

 

Related posts

Marvel Studios Akan Mendapatkan Semula Hak Teater ‘Jade Giant’ Daripada Universal Menjelang 2023

Kakimuvee

Watak Emilia Clarke Dalam MCU Mungkin Didedahkan

Kakimuvee

Loki & Sylvie Kembali Bersatu Di Set Penggamabaran LOKI Musim 2

Kakimuvee

“One Piece Film: Red” Tunjuk Prestasi Baik Di Box Office Jepun

Zulaikha

Sekuel “District 9” Masih Diteruskan, Mungkin Akan Jalan Penggambaran Tidak Lama Lagi

Kakimuvee

Senyuman Pembawa Maut Dalam Trailer SMILE, Akan Tayang Di Malaysia September Ini

Kakimuvee

Leave a Comment