Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaSiri TV

“The Boys” Disambung Hingga Musim 4

Amazon secara rasmi telah mengumumkan musim keempat siri superhero popular The Boys. 

Pengumuman itu dibuat hanya seminggu selepas tayangan perdana Musim ketiga, yang mana Prime Video telah menayangkan tiga episod pertamanya. 

Dari perbualan pertama kami dengan [showrunner] Eric Kripke dan pasukan kreatif mengenai musim ketiga The Boys, kami tahu persembahan itu terus menjadi lebih berani – satu pencapaian yang mengagumkan memandangkan kejayaan liar musim kedua yang dicalonkan Emmy,” kata Vernon Sanders, ketua televisyen global di Amazon Studios.

The Boys terus menolak sempadan dalam bercerita sambil juga tidak henti-henti menghiburkan dan menyorot sindiran sosial yang dirasakan terlalu nyata. Dunia siri yang bergaya ini mempunyai jangkauan global yang luar biasa dan penonton, dengan pembukaan hujung minggu adalah buktinya. Kami amat berbangga dengan pelakon dan krew yang telah melahirkan francais untuk Prime Video, dan kami berharap dapat membawa lebih ramai The Boys kepada pelanggan kami.”

Seperti perkhidmatan penstriman yang lain, Prime Video tidak berkongsi angka tontonan terperinci untuk rancangannya, tetapi penonton global untuk The Boys musim 3 dikatakan telah meningkat sebanyak 17% berbanding tayangan perdana musim kedua.

Pembaharuan musim baharu bukanlah sesuatu yang mengejutkan, tetapi ia bagus demi menjamin masa depan rancangan. Musim tiga akan menyiarkan episod finale pada 8 Julai nanti. 

Sumber: Comicbookmovie.com

 

Related posts

Penulis “Bruce Almighty” Dedah Sekuel Yang Tak Menjadi

Kakimuvee

James Gunn Ingatkan Peminat Agar Jangan Percaya Khabar Angin Mengenai Masa Depan DC

Kakimuvee

Sempena Hari Avatar, Disney Lancar Trailer Terakhir “Avatar: The Way Of Water”

Kakimuvee

Ikon Power Rangers Jason David Frank Meninggal Dunia Pada Usia 49 Tahun

Kakimuvee

Kos Pembikinan FAST X Hampir Menyamai Avengers: Endgame

Kakimuvee

Drama Terbaru Viu Original, Hilang, Ketengahkan Elemen Seram & Mendebarkan

Kakimuvee

Leave a Comment