Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Slot Asia

Teaser The King’s Affection Goda Kisah Romantik Yang Manis & Twist

Siri yang akan datang, The King’s Affection menceritakan kisah pencintaan terlarang antara Yi Hwi (Park Eun-bin), yang menyamar sebagai saudara kembar putera mahkota yang sudah meninggal dunia, dan tutor putera mahkota, Jung Ji-un (Rowoon).

Yi Hwi menyembunyikan rahsia identiti sebenarnya, tetapi harus kuat kerana dia memainkan peranan sebagai putera mahkota. Pada mulanya diketepikan sebagai gadis, dia akhirnya menyamar sebagai kembarnya, seorang putera mahkota yang sudah meninggal dunia. Di sebalik kedinginannya, Yi Hwi menderita kesepian dan kesedihan. Dia mendapati dirinya tertarik dengan tutornya, Jung Ji-un, tetapi tidak boleh mengambil risiko untuk terlalu dekat kerana bimbang rahsianya terbongkar. Jung Ji-un juga tertarik pada Yi Hwi dan menjadi bingung mengenai hubungan mereka.

Dalam poster terbaru, Yi Hwi berpakaian seperti puteri dan menatap mata Jung Ji-un. Jung Ji-un memegang jubah kerajaan di sekelilingnya seolah-olah dia melindungi identiti dirinya daripada terbongkar. Kasih sayang yang mereka miliki antara satu sama lain jelas dan mengisyaratkan percintaan yang tulus.

Treler penggoda menunjukkan Jung Ji-hun berinteraksi dengan Yi Hwi yang berpakaian sebagai putera mahkota. Dia bingung ketika dia mula melihat pantulan puteri di cermin dan bayangan puteri dan bukannya putera. Dia terus memerhatikan Yi Hwi dan merasa bingung ketika mereka semakin dekat. Ini berakhir dengan Jung Ji-hun yang bertanya-tanya mengenai identitinya.

The King’s Affection diarahkan oleh Song Hyunwook, yang telah mengarahkan drama Beauty Inside dan Another Miss Oh, dan ditulis oleh Han Hee Jung yang menulis Clean with Passion for Now. Episod pertama akan ditayangkan pada 11 Oktober jam 10:30 malam MYT, hanya di Netflix.

Related posts

“Hometown Cha-Cha-Cha” Berakhir Dengan Rating Tertinggi Sepanjang Siarannya

Zulaikha

Hometown Cha-Cha-Cha Catat Rating Hari Sabtu Tertinggi

Zulaikha

DC FanDome: HBO Max Lancar Trailer Peacemaker, Tarikh Tayangan Diumumkan

Kakimuvee

DC FanDome: Video Shazam! Fury of the Gods Tunjuk Lucy Liu & Helen Mirren Sebagai Penjahat

Kakimuvee

DC FanDome: Trailer Black Adam Pamer Dwayne Johnson Sebagai Anti-Hero Utama

Kakimuvee

DC FanDome: Lebih Dari Satu Flash Serta Supergirl & Batman, Antara Yang Digoda Dalam Trailer Pertama The Flash

Kakimuvee

Leave a Comment