Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official TrailerSlot Asia

Teaser The King’s Affection Goda Kisah Romantik Yang Manis & Twist

Siri yang akan datang, The King’s Affection menceritakan kisah pencintaan terlarang antara Yi Hwi (Park Eun-bin), yang menyamar sebagai saudara kembar putera mahkota yang sudah meninggal dunia, dan tutor putera mahkota, Jung Ji-un (Rowoon).

Yi Hwi menyembunyikan rahsia identiti sebenarnya, tetapi harus kuat kerana dia memainkan peranan sebagai putera mahkota. Pada mulanya diketepikan sebagai gadis, dia akhirnya menyamar sebagai kembarnya, seorang putera mahkota yang sudah meninggal dunia. Di sebalik kedinginannya, Yi Hwi menderita kesepian dan kesedihan. Dia mendapati dirinya tertarik dengan tutornya, Jung Ji-un, tetapi tidak boleh mengambil risiko untuk terlalu dekat kerana bimbang rahsianya terbongkar. Jung Ji-un juga tertarik pada Yi Hwi dan menjadi bingung mengenai hubungan mereka.


Dalam poster terbaru, Yi Hwi berpakaian seperti puteri dan menatap mata Jung Ji-un. Jung Ji-un memegang jubah kerajaan di sekelilingnya seolah-olah dia melindungi identiti dirinya daripada terbongkar. Kasih sayang yang mereka miliki antara satu sama lain jelas dan mengisyaratkan percintaan yang tulus.

Treler penggoda menunjukkan Jung Ji-hun berinteraksi dengan Yi Hwi yang berpakaian sebagai putera mahkota. Dia bingung ketika dia mula melihat pantulan puteri di cermin dan bayangan puteri dan bukannya putera. Dia terus memerhatikan Yi Hwi dan merasa bingung ketika mereka semakin dekat. Ini berakhir dengan Jung Ji-hun yang bertanya-tanya mengenai identitinya.

The King’s Affection diarahkan oleh Song Hyunwook, yang telah mengarahkan drama Beauty Inside dan Another Miss Oh, dan ditulis oleh Han Hee Jung yang menulis Clean with Passion for Now. Episod pertama akan ditayangkan pada 11 Oktober jam 10:30 malam MYT, hanya di Netflix.

Related posts

“How Do You Play?” No. 1 Dalam Ranking Reputasi Jenama Rancangan Variety Untuk Bulan Ogos

Zulaikha

“Emergency Declaration” Lepasi 1 Juta Penonton Dalam Tempoh Kurang 4 Hari

Zulaikha

“Hansan: Rising Dragon” Berjaya Lepasi 4 Juta Penonton

Zulaikha

Siri Asli Disney/Pixar CARS ON THE ROAD Akan Membuat Debut Pada Hari Disney+ Hotstar, 8 September Ini

Kakimuvee

“Alchemy of Souls” Akan Berehat Seminggu

Zulaikha

[VIDEO] CAVE RESCUE: Misi Menyelamat Pelajar Yang Terperangkap Dalam Gua Tham Luang

Kakimuvee

Leave a Comment