Official TrailerSlot Asia

Teaser Pertama Rurounin Kenshin The Final / The Beginning Telah Dilancarkan!

Views

Warner Bros. Jepun telah melancarkan teaser trailer filem live action yang paling dinantikan, Rurounin Kenshin The Final / The Beginning. Anda boleh saksikan trailer tersebut dipemain video dibawah.

Kedua-dua filem akan datang berdasarkan kepada kisah Jinchu, kesimpulan kepada manga asal. Filem pertama membongkar misteri parut bersilang pada wajah Kenshin, sementara filem kedua akan mengikuti pertembungannya terhadap musuh yang paling menakutkan, Enishi.

Berdasarkan manga karya Watsuki Nobuhiro, siri filem live action Rurouni Kenshin telah dimulakan pada 2012, diikuti dua sekuel berjudul Rurouni Kenshin: Kyto Inferno (2014) dan Rurouni Kenshin: The Legends End.

Takeru Satoh kembali memainkan peranannya sebagai Kenshin Himura. Dia turut disertai Emi Takei sebagai Kaoru Kamiya, Munetaka Aoki sebagai Sanosuke Sagara, Yu Aoi sebagai Megumi Takani dan Riku Ohnishi sebagai Yahiko Myojin

Keishi Ohtomo akan bertindak selaku pengarah. Rurouni Kenshin: The Final akan ditayangkan di Jepun pada 3 Julai diikuti Rurouni Kenshin: The Beginning 7 Ogos 2020. Warner Bros. Japan menjadi pengedar untuk filem ini.

Tinggalkan Balasan

shares
Enable Notifications    Ok No thanks