Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Slot Asia

Teaser Pertama Rurounin Kenshin The Final / The Beginning Telah Dilancarkan!

Warner Bros. Jepun telah melancarkan teaser trailer filem live action yang paling dinantikan, Rurounin Kenshin The Final / The Beginning. Anda boleh saksikan trailer tersebut dipemain video dibawah.

Kedua-dua filem akan datang berdasarkan kepada kisah Jinchu, kesimpulan kepada manga asal. Filem pertama membongkar misteri parut bersilang pada wajah Kenshin, sementara filem kedua akan mengikuti pertembungannya terhadap musuh yang paling menakutkan, Enishi.

Berdasarkan manga karya Watsuki Nobuhiro, siri filem live action Rurouni Kenshin telah dimulakan pada 2012, diikuti dua sekuel berjudul Rurouni Kenshin: Kyto Inferno (2014) dan Rurouni Kenshin: The Legends End.

Takeru Satoh kembali memainkan peranannya sebagai Kenshin Himura. Dia turut disertai Emi Takei sebagai Kaoru Kamiya, Munetaka Aoki sebagai Sanosuke Sagara, Yu Aoi sebagai Megumi Takani dan Riku Ohnishi sebagai Yahiko Myojin

Keishi Ohtomo akan bertindak selaku pengarah. Rurouni Kenshin: The Final akan ditayangkan di Jepun pada 3 Julai diikuti Rurouni Kenshin: The Beginning 7 Ogos 2020. Warner Bros. Japan menjadi pengedar untuk filem ini.

Related posts

Rancangan Variety “Unexpected Business” Mungkin Akan Kembali Untuk Musim Kedua

Zulaikha

Rating “High Class” Jatuh Ke Tahap Terendah

Zulaikha

Teaser “Paranormal Activity: Next of Kin” Pratonton Filem Reboot Untuk Paramount+

Kakimuvee

iQiyi Dedah Trailer Terbaru Untuk K-Siri Asli Yang Akan Datang “Jirisan”

Zulaikha

Episod Terbaru “Hometown Cha-Cha-Cha” Catat Penurunan

Zulaikha

“Yumi’s Cells,” “One The Woman,” & “The Veil” Memulakan Pertarungan Rating Penonton

Zulaikha

Leave a Comment