Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official TrailerSlot Asia

[TEASER] Musim Kedua “Love (ft. Marriage and Divorce)” Menjanjikan Lebih Banyak Pengkhianatan & Drama


TV Chosun telah mendedahkan teaser pertama drama Love (ft. Marriage and Divorce) musim kedua. 

Love (ft. Marriage and Divorce) adalah sebuah drama yang mengikuti masalah perkahwinan tiga pasangan yang berada pada tahap yang berbeza dalam hidup mereka. Drama ini telah memegang rekod penilaian penonton tertinggi yang pernah dicapai oleh drama TV Chosun.

Musim pertama telah berakhir pada 14 Mac yang lalu, dan musim kedua akan memulakan tayangan perdana pada 12 Jun ini. Anda boleh tonton teaser pertama di pemain video dibawah.

Teaser baru untuk musim kedua dibuka dengan Boo Hye Ryung (Lee Ga Ryung) menampar Pan Sa Hyun (Sung Hoon) dan berteriak, “Adakah anda baru saja bertemu dengannya? Sejauh mana anda pergi? Sepanjang perjalanan?” sebelum melihat babak Pan Sa Hyun dan Song Won (Lee Min Young) bermalam bersama. Park Hae Ryoon (Jeon No Min), yang mengadakan pertemuan dengan Nam Ga Bin (Lim Hye Young), marah kepada isterinya, “Saya seorang lelaki dan manusia. Bukan seperti saya melakukan jenayah besar!” Isterinya, Lee Si Eun (Jeon Soo Kyung), mengancam, “Sekiranya anda menyakiti anak-anak kami, saya juga tidak akan menahan diri.”

Sa Pi Young (Park Joo Mi) bertanya kepada Shin Yoo Shin (Lee Tae Gon), “Apakah seseorang duduk di sebelahmu?” kerana dia menikmati perjalanan menunggang kuda yang romantis dengan Ah Mi (Song Ji In). Terdapat juga adegan berbahaya di mana Kim Dong Mi (Kim Bo Yeon) mencium pipi Shin Yoo Shin, yang sebenarnya anak tirinya, dan berbisik, “Kerana saya ingin menjaga anda, saya berkahwin dengan presiden.”


Sementara itu, Dong Ma (Boo Bae) memberikan kadnya kepada Boo Hye Ryung dan berkata dengan yakin, “Saya peminat.” Nam Ga Bin mengikuti program radio di mana Lee Si Eun bekerja sebagai penulis, sementara Sa Pi Young curiga dengan Ah Mi memakai jaket lelaki. Boo Hye Ryung merayu pada ibu bapa Pan Sa Hyun dengan memberitahu mereka bahawa ada bayi yang terlibat. Park Hyang Gi (Jeon Hye Won) menjerit sambil menangis, “Ini adalah sia-sia kata bahkan untuk mengutuk kamu,” sementara Lee Si Eun melepaskan kemarahannya pada Park Hae Ryoon.

Ah Mi membuang botol anggur yang dia nikmati bersama Shin Yoo Shin, sementara Pan Sa Hyun menangis, “Apa yang harus saya lakukan sekarang?” ketika Song Won berpaling darinya. Lee Si Eun berkata, “Saya melihat suamimu menunggang kuda dengan wanita lain,” dan Sa Pi Young pergi untuk menyiasat, sementara Kim Dong Mi berkata dengan dingin, “Ketawa selagi kamu boleh ketawa.”

Sumber: Soompi


Related posts

K-Drama Jenayah CRUSH Akan Ditayangkan Di Disney+ Hotstar Pada 13 Mei Ini

Kakimuvee

Disney+ Umum Senarai K-Drama Bagi Tahun 2024

Kakimuvee

Kdrama Balas Dendam Terbaru The Impossible Heir Akan Tayang Di Disney+ Hostar Pada Februari Ini

Kakimuvee

Trailer Pertama Sweet Home Musim 2 Telah Didedahkan

Kakimuvee

Netflix Kongsi Klip Terbaru “Castaway Diva” Park Eun Bin

Kakimuvee

KBS Keluarkan Poster Terbaru The Matchmakers Yang Menampilkan Rowoon, Cho Yi Hyun & Ramai Lagi

Kakimuvee