Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Anime Official Trailer

Tarikh Pelepasan Attack on Titan Musim Akhir Diumumkan Dalam Video Teaser Terbaru

Bahagian kedua musim akhir Attack on Titan yang paling dinantikan akan ditayangkan pada awal tahun depan, menurut video teaser terbaru yang dikeluarkan NHK General. 

Walaupun peminat telah mengetahui bahawa musim terakhir akan kembali pada bulan Januari, tarikh tepat 9 Januari 2022, kini disahkan, dengan tayangan perdana episod ke-76 anime tersebut telah ditetapkan secara rasmi. Anda boleh melihat penggoda ringkas untuk bahagian kedua musim yang akan datang di bawah:

Attack on Titan bermula sebagai siri manga yang ditulis dan dilukis oleh Hajime Isayama. Ia disiarkan di Bessatsu Shonen Magazine antara September 2009 dan April 2021. Tiga musim pertama adaptasi televisyen anime dihasilkan oleh Wit Studios dan ditayangkan antara April 2013 dan Julai 2019. Walaupun siri manga telah tamat, animenya masih berlangsung.

Franchise Attack on Titan telah menyaksikan banyak kejayaan sejak bermula pada tahun 2009 dengan memenangi beberapa anugerah, dan menjadi salah satu siri manga terlaris sepanjang masa. Kejayaannya telah mencetuskan beberapa bahan media yang lain, termasuklah permainan video dan filem aksi langsung.

Related posts

[TRAILER] Fistful of Vengeance: Iko Uwais Terajui Filem ‘Standalone’ “Wu Assassins”

Kakimuvee

Netflix Lancar Teaser Rasmi Siri Sekuel “Vikings: Valhalla”

Kakimuvee

‘Dendam Telah Tiba’ Dalam TV Spot Terbaru “The Batman”

Kakimuvee

Disney+ Hotstar Debut Treler Baharu Untuk Siri Marvel Studios “Moon Knight”

Kakimuvee

Netflix Umum Tajuk Adaptasi Korea Money Heist, Tonton Teaser Pertama Disini

Kakimuvee

[VIDEO] Teaser “Moon Knight” Papar Pandangan Terbaru Oscar Isaac

Kakimuvee

Leave a Comment