Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer

Tahukah Anda Babak Filem Tamil Yang Pernah Viral Di Facebook Dulu?

hrudaya-kaleyam-cinema-039

Siapa tahu filem aksi Tamil yang pernah viral di Facebook satu masa dahlu dimana terdapat babak – babak aksi yang cukup ganas, tidak berperikemanusian dan agak sukar untuk diterima akal. Baling jantung ke dewan bedah, tetak lawan dengan pisang, penampar maut dan yang paling mustahil ialah hidup setelah mati. Hah! dah ingat bukan? bukan saja kejam dan mustahil, kita pun boleh ketawa melihat aksi tersebut.

Tapi mesti ramai tak tahukan babak tersebut dari filem mana dan siapa pelakonnya. Ok, mari nak bagi tahu, filem tersebut ialah filem  Hrudaya Kaleyam dan Singgam 123 dan pelakonnya ada Sampoornesh Babu, pelakon dari India yang sekarang ini menetap di Texas, Amerika. Dalam banyak – banyak aksi filem Tamil, filem lakonan aktor inilah yang paling tidak dapat diterima akal sampaikan rakyatnya sendiri pun sukar untuk menerima aksi – aksi dalam filem beliau.

Bukan rakyat Malaysia sahaja terpegun melihat aksi filem tersebut, malah aksi mustahilnya juga mendapat respond dari penonton – penonton dari negara lain. dibawah ini respond seorang penonton setelah melihat aksi pelakon tersebut dalam filem Singgam 123. (sesuai untuk di tonton oleh mereka yang mindanya sedang berserabut)

dah habis menonton? ok ada satu lagi, bagi otak anda menjadi sihat semua dengan perjalanan darah – darah ke sel – sel otak. Babak kelakar dalam filem Hrudaya Kaleyam

Hah! dah segar kembali minda – minda yang tersekat tu? harap anda terhibur dengan aksi hero Tamil terhebat zaman ini.  Agak – agak koranglah, apa motif dia buat filem macam tu? samada kurang pendedahan dengan teknologi filem zaman sekarang atau pengarah dia sengaja buat filem seperti itu? Oh, untuk pengentahuan korang semua, filem  Hrudaya Kaleyam mendapat mendapat Box Office tau di India.

Related posts

Dua Titan Bergasak Dalam Trailer Pertama “Godzilla vs. Kong”

Kakimuvee

Tarikh Tayangan Filem Reboot “Wrong Turn” Didedahkan DalamTrailer Terbaru

Kakimuvee

Cho Seung Woo & Park Shin Hye Bergandingan Untuk Selamatkan Dunia Dalam Teaser “Sisyphus: The Myth”

Zulaikha

LOVE (FT. MARRIAGE AND DIVORCE) TEASES TROUBLE IN PARADISE FOR 3 MARRIED COUPLES TRYING TO FIND TRUE LOVE

Kakimuvee

Frank Grillo & Mel Gibson Dalam Trailer Filem Sci-Fi Thriller, “Boss Level”

Kakimuvee

Kabir Bhatia Kembali Dengan Filem “Kerana Korona”

Isqandar

Leave a Comment

Add your own review

Rating