Slot Asia

Suzy, Nam Joo Hyuk, Kim Seon Ho, & Kang Han Na Bersedia Untuk Menghadapi Cabaran Dalam Poster Terbaru “Start-Up"

Views

tvN telah mengeluarkan poster terbaru Start-Up yang menampilkan pelakon utama. 

Start-Up ditetapkan di lembah silikon fiksyen Korea Selatan bernama Sandbox, dan menceritakan kisah sekumpulan individu yang cuba memulakan syarikat. Drama terbaru ini ditulis oleh Park Hye Ryn (I Hear Your Voice) dan diarahkan Oh Choo Wan (Hotel Del Luna). 

Drama ini akan dibintangi Suzy sebagai Seo Dal Mi, yang bermimpi menjadi Steve Jobs versi Korea, dan Nam Joo Hyuk sebagai Nam Do San, pengasas Samsan Tech. Watak Kim Seon Ho Han Ji Pyung adalah ketua pasukan di SH Venture Capital, sementara Kang Han Na adalah CEO dan chaebol generasi kedua Won In Jae.

Dalam poster yang baru dikeluarkan, Seo Dal Mi (Suzy), Nam Do San (Nam Joo Hyuk), Han Ji Pyung (Kim Seon Ho), dan Won In Jae (Kang Han Na) berdiri di hadapan dinding yang dipenuhi dengan catatan dan memo dengan idea untuk memulakan syarikat. Berdiri pada "garis permulaan" yang sama, watak-watak tersenyum dengan kegembiraan untuk masa depan. Teks di poster berbunyi, "Tempat di mana kisah bersinar kita bermula," menekankan langkah pertama watak menuju impian mereka.

Start-Up akan menemui penonton Oktober Ini.

Tinggalkan Balasan

shares
Enable Notifications    Ok No thanks