Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Sung Hoon, Lee Tae Gon, Park Joo Mi & Ramai Lagi Bersantai Menikmati Teh Dalam Poster Pertama “Marriage Lyrics, Divorce Composition


Drama terbaru TV Chosun, Marriage Lyrics, Divorce Composition, yang sebelum ini berjudul Marriage Story, telah mendedahkan poster pertamanya. 

Drama ini akan menceritakan kisah tiga protagonis wanita yang menawan pada usia 30-an, 40-an, dan 50-an yang menghadapi musibah yang tidak dapat diramalkan, dan ia juga menangani masalah pasangan suami isteri ketika mereka berusaha mencari cinta sejati.

Lee Tae Gon sebagai Shin Yoo Shin, suami Sa Pi Young yang dilakonkan oleh Park Joo Mi dan merupakan pengarah jabatan neuropsychiatri hospital. Sa Pi Young adalah pengarah produksi untuk rancangan radio, dan dia selalu melakukan yang terbaik untuk menjaga tempat tinggal, anak-anak dan suaminya.

Jun Soo Kyung akan berperanan sebagai Lee Si Eun, penulis utama rancangan radio dan isteri kepada Park Hae Ryoon (lakonan Jeon No Min), dekan jabatan teater dan filem di Universiti Sun Jin. Kedua-duanya telah berkahwin selama 30 tahun, dan Lee Si Eun telah memberikan semua perhatiannya kepada suami dan anak-anaknya.

Di poster terbaru, ketiga pasangan menikmati waktu minum teh dalam suasana hangat yang diterangi dengan cahaya emas yang cemerlang. Mereka saling memandang dengan mata penuh kasih dan senyum gembira. Walau bagaimanapun, isteri dan suami dipisahkan oleh garis bergerigi yang kelihatan seolah-olah poster itu telah roboh separuh. Ungkapan “perselisihan antara pasangan yang mencari cinta sejati” mengisyaratkan bahawa pasangan ini mungkin menghadapi masalah dalam kehidupan perkahwinan mereka.


Marriage Lyrics, Divorce Composition akan memulakan siarannya pada Januari 2021.


Related posts

K-Drama Jenayah CRUSH Akan Ditayangkan Di Disney+ Hotstar Pada 13 Mei Ini

Kakimuvee

Netflix Kongsi Klip Terbaru “Castaway Diva” Park Eun Bin

Kakimuvee

KBS Keluarkan Poster Terbaru The Matchmakers Yang Menampilkan Rowoon, Cho Yi Hyun & Ramai Lagi

Kakimuvee

“My Dearest” Dominasi Rankin Drama & Pelakon Untuk Minggu Ini

Kakimuvee

My Dearest Part 2 Pecah Rekod, Catat Rating 2 Digit

Kakimuvee

The Kidnapping Day Kekalkan Rating Tinggi Menjelang Episod Akhir

Kakimuvee