Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Suit Terbaru Power Rangers Didedahkan

image

Tahukan korang bahawa filem Reboot Power Rangers sedang dalam pembikinan dan pemilihan pelakon yang bakal membintangi dan membawa watak-watak hero dalam Power Rangers telah pun selesai dan sedang dalam proses pengambaran.

Terbaru pihak produksi telah mendedah suit terbaru untuk filem reboot ini. Tampak lebih radikal dan robotik jika hendak dibandingkan dengan kostum-kostumCPower Rangers yang lain.

Menurut production designer Andrew Menzies, mereka mencipta kostum sebegitu kerana ingin menarik seberapa ramai peminat dewasa untuk menonton filem ini nanti.

“Ours is an alien costume that grows on them, that’s not man-made. You can’t win everyone over, but we are trying to appeal to a more mature audience and gain new fans.” – Entertainment Weekly

Bagaimanapun bagi kami, kostum terbaru ini nampak lagi kool dan “awesome” jika hendak dibandingkan dengan kostum-kostum lain. Bukan seperti kostum yang kebiasaannya dipakai dalam siri Power Rangers yang nampak seperti baju tebal. Malah, suit ni kelihatan lebih menarik dari suit yang dipakai dalam filem pendek Adi Shankar

So, kepada peminat Power Rangers, apa pendapat korang mengenai suit terbaru ini?

image

Related posts

Bintang-Bintang Besar Hollywood Sertai Filem Misteri Arahan David O. Russell

Kakimuvee

Chris Evans Dilaporkan Sedang Dalam Rundingan Untuk Kembali Sebagai Captain America

Kakimuvee

Bruce Willis Dihalau Dari Kedai Farmasi Kerana Enggan Pakai Pelitup Muka

Isqandar

Rowan Atkinson Tak Suka Watak Mr Bean

Isqandar

Ray Fisher Sahkan Dia Disingkir Dari Filem “The Flash”

Kakimuvee

[Trailer] Netflix Dedah Tarikh Tayangan “To All the Boys: Always and Forever”

Kakimuvee

Leave a Comment