Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaVideo

Steve Carell Kembali Ke “The Office” Sebagai Gru Dalam Promo Terbaru “Minions: The Rise of Gru”

Universal Pictures telah mengeluarkan promo terbaru Minions: The Rise of Gru yang menampilkan kepulangan Steven Carell sebagai Gru. 

Promo itu menampikan penjahat terhebat Gru dan Minion sambil mereka mem’perodi’kan kredit pembukaan sitkom ikonik The Office. Filem komedi keluarga ini dijadualkan tiba di pawagam tempatan pada 30 Jun ini.


Ditulis oleh Brian Lynch, Minions: The Rise of Gru bertindak sebagai kesinambungan filen animasi hit tahun 2015 Minions. Kali ini, iai memberi fokus pada Minions ketika mereka pertama kali bertemu dengan Felonious Gru (Steve Carell), seorang kanak-kanak lelaki berusia 12 tahun yang memasang impian untuk menjadi penjahat terhebat dunia.

Anda boleh tonton kredit pembukaan The Office versi Minions dibawah:

“Pada era 1970-an, di tengah-tengah kesibukan populariti rambut kembang dan seluar jeans melebar, Gru membesar di pinggir bandar. Seorang peminat kumpulan penjahat super yang dikenali sebagai Vicious 6, Gru measang rancangan untuk menjadi cukup jahat demi menyertai mereka. Nasib baik, dia mendapat sokong yang boleh menimbulkan kekacauan daripada pengikut setianya, Minions. Bersama-sama, Kevin, Stuart, Bob dan Otto—sebuah pendakap sukan Minion baharu dan sangat memerlukan untuk kegembiraan—menggunakan kemahiran mereka semasa mereka dan Gru membina sarang pertama mereka, bereksperimen dengan senjata pertama mereka, dan melaksanakan misi pertama mereka,”

“Apabila Vicious 6 menggulingkan ketua mereka, pahlawan legenda Wild Knuckles (Alan Arkin), Gru ditemubual untuk menjadi ahli terbaru mereka. Ia tidak berjalan lancar (sekurang-kurangnya), dan hanya menjadi lebih teruk selepas Gru menandingi mereka dan tiba-tiba mendapati dirinya musuh utama kejahatan. Dalam pelarian, Gru akan beralih kepada sumber yang tidak mungkin untuk bimbingan, Wild Knuckles sendiri, dan mendapati bahawa orang jahat pun memerlukan sedikit bantuan daripada rakan mereka.”

Filem ini turut dibintangi Taraji P. Henson sebagai pemimpin Vicious 6 yang hebat dan yakin – Belle Bottom, Jean-Claude Van Damme sebagai Jean Clawed, Lucy Lawless sebagai Nunchuck, Dolph Lundgren sebagai Svengeance, dan Danny Trejo sebagai Stronghold.

Related posts

Marvel Studios Akan Mendapatkan Semula Hak Teater ‘Jade Giant’ Daripada Universal Menjelang 2023

Kakimuvee

Watak Emilia Clarke Dalam MCU Mungkin Didedahkan

Kakimuvee

Loki & Sylvie Kembali Bersatu Di Set Penggamabaran LOKI Musim 2

Kakimuvee

“One Piece Film: Red” Tunjuk Prestasi Baik Di Box Office Jepun

Zulaikha

Sekuel “District 9” Masih Diteruskan, Mungkin Akan Jalan Penggambaran Tidak Lama Lagi

Kakimuvee

Senyuman Pembawa Maut Dalam Trailer SMILE, Akan Tayang Di Malaysia September Ini

Kakimuvee

Leave a Comment