Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Stan Lee Hasilkan Filem Superheroin Terbaru

stan_lee_91147

Stan Lee nama yang cukup sinomin dengan Superhero – superhero dari komik-komik Marvel. Dia adalah pencipta kepada karakter-karakter superhero Marvel yang anda lihat pada masa kini. X-Men, Spider-Man, The Incredible Hulk, Iron Man, Avengers, Captain America, kesemuanya dicipta oleh ikon komik Amerika ini.

Kini Stan Lee difahamkan telah mencipta satu lagi hero komik dan ianya adalah seorang wanita berbangsa Cina. Ini berasakan dari filem terbaru Realm yang merupakan idea dari Stan Lee itu sendiri.

Filem ini dihasilkan oleh syarikat produksinya iaitu Stan Lee Global Entertainment dengan kerjasama produksi dari China iaitu Fundamental Films. Realm akan dibintangi oleh Li Bingbing, aktress dari China yang pernah membawa karakter Ada Wong dalam filem Resident Evil: Retribution dan juga mempunyai watak kecil dalam filem Michael Bay, Transformers: Age of Extinction.

Dengan penghasilkan filem ini, Li Bingbing akan menyertai landscape perfileman yang mengandungi ramai superhero. Li Bingbing akan menyertai beberapa nama besar dalam dunia perfileman superhero antaranya Scarlett Johansson (Black Widow – Captain America), Gal Gadot (Wonder Women) dan Melissa Benoist (Supergirl)

Related posts

Komen Gal Gadot Mengenai Konflik lsr4el-Palestine Mendapat Kecaman

Kakimuvee

Marvel Studios Dedah Poster Karakter “Black Widow”

Kakimuvee

Netflix Kongsikan Video Featurette ‘Sweet Tooth’

Kakimuvee

Joss Whedon Ugut Mahu Hancurkan Karier Gal Gadot

Kakimuvee

Trailer Pertama “Venom: Let There Be Carnage” Perkenalkan Cletus Kasady & Carnage

Kakimuvee

Dave Bautista Akan Bersara Dari Bawa Watak Drax Selepas “Guardians of the Galaxy Vol. 3”

Kakimuvee