Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaOfficial Trailer

Sony Lancar Trailer Pertama “Ghostbusters: Afterlife”

Sony Pictures akhirnya melancarkan trailer Ghostbusters: Afterlife untuk sekuel arahan Jason Reitman yang dinanti-nantikan. Trailer itu menampilkan banyak rakaman terbaru yang memberikan idea kepada peminat tentang apa yang diharapkan mereka dalam ansuran yang akan datang. 

Filem ini dijadualkan tiba di pawagam pada 11 November 2021.


Trailer baru Ghostbusters: Afterlife, yang dapat anda boleh tonton di bawah, menyoroti hubungan watak baru dengan Egon Spengler (Harold Ramis) ketika mereka berusaha untuk mengetahui sebab mengapa dia datang ke Summerville. Video ini juga memberikan pandangan pertama kepulangan bintang Ghostbusters Annie Potts sebagai Janine serta Ray Stantz (Dan Aykroyd). Video itu juga memberikan pratonton antagonis utama ketika kekacauan melanda kota kecil Summerville.

Dalam Ghostbusters: Afterlife, dengan harapan dapat memulakan kehidupan baru, seorang ibu tunggal dan dua anaknya tiba di sebuah bandar kecil untuk berpindah ke sebuah rumah ladang di Oklahoma yang telah mereka warisi dari datuk mereka. Namun, mereka akan segera mengetahui hubungan mereka dengan Ghostbusters yang asli dan warisan rahsia yang ditinggalkan oleh datuk mereka.

Filem ini dibintangi oleh Carrie Coon dan Mckenna Grace bersama dengan Finn Wolfhard, dan Paul Rudd. Ia juga akan menampilkan kepulangan bintang asal Ghostbusters seperti Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver, dan Annie Potts ketika mereka mengulangi peranan ikonik mereka sebagai Peter Venkman, Ray Stantz, Winston Zeddemore, Dana Barrett, dan Janine Melnitz.

Ghostbusters: Afterlife diarahkan oleh Jason Reitman (Juno, Young Adult, Tully) dari lakon layar yang ditulis olehnya bersama dengan Gil Kenan (Monster House, Poltergeist). Reitman mengambil alih francais ini dari ayahnya, Ivan Reitman yang telah mengendalikan dua filem pertama, dengan pengarah asalnya berfungsi sebagai penerbit.

Related posts

Netflix Perbaharui Siri Antologi Animasi Dewasa “Love, Death + Robots”

Kakimuvee

Sony Rancang Filem “Karate Kid” Baharu

Kakimuvee

Durasi Tayangan “John Wick 4” Mungkin Paling Panjang Dalam Francais

Kakimuvee

Daryl Akan Berhadapan Dengan Zombi Yang Lebih Laju Dalam Spin-Off Terbaru “The Walking Dead”

Kakimuvee

Paramount Pictures Tetapkan Tarikh Tayangan “Sonic the Hedgehog 3”

Kakimuvee

Foto Belakang Tabir “Echo” Menampilkan Kepulangan Vincent D’Onofrio Sebagai Kingpin

Kakimuvee

Leave a Comment