Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Siri “Real Steel” Sedang Dalam Pembangunan Awal di Disney+

Siri Real Steel yang berdasarkan filem berjudul sama tahun 2011 lakonan Hugh Jackman sedang dalam peringkat awal pembangunan di Disney+, menurut Variety.

Tiada penulis yang dikaitkan dengan projek yang berpotensi ini, dan butiran lanjut mengenai plot siri masih belum didedahkan. Pengarah filem asal Shawn Levy akan menjadi penerbit menerusi syarikat produksi 21 Laps miliknya. Robert Zemeckis dan Jack Rapke juga penerbit eksekutif melalui Compari Entertainment, bersama-sama dengan Jacqueline Levine, dan Susan Montford dan Don Murphy dari Angry Films.

Filem asal dibintangi Jackman yang memainkan peranan sebagai Charlie Kenton, bekas peninju yang melepaskan pulang untuk memenangi gelaran, tetapi kemudiannya kembali ke gelanggang dengan terlibat dalam pertarungan tinju robot. Selepas mengalami kejatuhan, dia dengan berat hati berkerjasama dengan anak lelakinya yang terpisah, Max (Dakota Goyo), untuk membina dan melatih robot kejuaraan untuk penebusan terakhir,

Real Steel ditulis oleh John Gatins dari cerita oleh Dan Gilroy dan Jeremy Leven, dan berdasarkan cerpen Steel oleh Richard Matheson.

Related posts

Jumlah Penonton “Daredevil” Di Netflix Melonjak Susulan Tayangan “Spider-Man: No Way Home” & “Hawkeye”

Kakimuvee

‘Deleted Scene’ “Hawkeye” Bocor Di Media Sosial, Menampilkan Kingpin & Clint Barton Sewaktu Kecil

Kakimuvee

[TRAILER] Fistful of Vengeance: Iko Uwais Terajui Filem ‘Standalone’ “Wu Assassins”

Kakimuvee

Siri Godzilla & Titans Akan Dihasilkan Di Apple TV+

Kakimuvee

“The Batman” Mungkin Berdurasi Hampir 3 Jam

Kakimuvee

Robert Pattinson Sedang Dalam Rundingan Untuk Bintangi Filem Terbaru Dari Pengarah Bong Joon Ho

Kakimuvee

Leave a Comment