Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Siri TV

Siri Prekuel “Supernatural” Kini Sedang Dibangunkan


The CW sedang mengusahakan prequel Supernatural yang akan mengembalikan bintang siri asal, Jensen Ackles sebagai Dean Winchester dalam peranan pencerita.

Bertajuk The Winchesters, siri prekuel itu akan tertumpu pada ibu bapa Dean dan Sam Winchester, John dan Mary. Ackles akan berperanan sebagai narator rancangan dan merupakan penerbit eksekutif bersama isterinya, Danneel. Buat masa ini, mereka sedang mengusahakan skrip, yang akan ditulis oleh bekas penerbit Supernatural, Robbie Thompson. 

“Sebelum Sam dan Dean, ada John dan Mary,” lapor Deadline. “Diceritakan dari perspektif pencerita Dean Winchester (Jensen Ackles), The Winchesters adalah kisah cinta epik dan tak terhitung tentang bagaimana John bertemu Mary dan bagaimana mereka meletakkan semuanya di garisan untuk tidak hanya menyelamatkan cinta mereka, tetapi juga seluruh dunia.”

Siri Supernatural bertahan selama 15 musim di The CW dan berlangsung dari 15 September 2005 hingga 19 November 2020. Ia membintangi Ackles dan Jared Padalecki dalam peranan utama.

“Selepas Supernatural melengkapkan musim ke-15, kami tahu itu belum berakhir. Kerana seperti yang kita katakan dalam rancangan, ‘tidak ada yang benar-benar berakhir, bukan?'” Jensen Ackles memberitahu Deadline.


“Ketika saya dan Danneel membentuk Chaos Machine Productions, kami tahu kisah pertama yang ingin kami sampaikan adalah kisah John dan Mary Winchester, atau lebih tepatnya kisah asal Supernatural. Saya selalu merasakan watak saya, Dean, ingin mengetahui lebih banyak mengenai hubungan ibu bapanya dan bagaimana keadaannya. Oleh itu, saya suka memikirkan agar dia membawa kita dalam perjalanan ini.”


Related posts

Jensen Ackles Berpotensi Bawa Watak Batman Dalam Filem Terbaru Batman, ‘The Brave and the Bold’

Kakimuvee

[TRAILER] Black Mirror Kembali Dengan Musim 6, Netflix Dedah Tarikh Tayangan

Kakimuvee

“Pretty Little Liars: Original Sin” Akan Membuat Debut Di HBO GO Pada 28 Julai Ini

Kakimuvee

[VIDEO] Ms. Marvel Berhadapan Dengan Musuh Misteri Dalam TV Spot Terbaru

Kakimuvee

Tonton 8 Minit Pertama Episod 1 “Stranger Things 4”

Kakimuvee

Trailer “The Winchesters” Beri Pandangan Pertama Prekuel “Supernatural”

Kakimuvee