Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaOfficial Trailer

Siri HBO “The Last of Us” Dedah Rakaman Pertama


Rakaman pertama dari adaptasi HBO yang sangat dinanti-nantikan The Last of Us akhirnya tiba. Selepas memulakan penggambaran tahun lalu, peminat tidak sabar menunggu untuk melihat gambaran siri televisyen dari PlayStation Studios ini.

Dan sementara kita masih menunggu treler rasmi The Last of Us yang akan dikeluarkan tidak lama lagi, HBO kini telah menunjukkan klip pertama dari siri ini.

Didedahkan sebagai sebahagian daripada iklan baharu untuk rancangan yang akan datang ke HBO Max tidak lama lagi, klip baharu The Last of Us ini telah diserlahkan.

Rakaman yang dipaparkan menampilkan beberapa utama dari sini ini seperti Pedro Pascal, Bella Ramsey, dan Nick Offerman. Penonton juga boleh mendengar Pascal dan Ramsey bercakap sambil melihat sekilas tentang Clicker, yang merupakan salah satu zombi yang muncul dalam dunia ini.

Anda boleh tonton video rakaman The Last of Us dari iklan HBO Max dibawah:


Berdasarkan permainan video yang mendapat pengiktirafan “The Last of Us“, yang dibangunkan oleh Naughty Dog untuk platform PlayStation®, kisah itu berlaku dua puluh tahun selepas tamadun moden telah musnah. Joel, seorang mangsa yang tegar, diupah untuk menyeludup Ellie, seorang gadis berusia 14 tahun, keluar dari zon kuarantin yang menindas.

Apa yang bermula sebagai pekerjaan kecil tidak lama lagi menjadi perjalanan yang kejam dan menyayat hati, ketika mereka berdua mesti merentasi A.S. dan bergantung antara satu sama lain untuk terus hidup.

Neil Druckmann dan Craig Mazin berkhidmat sebagai Pencipta Bersama, Penerbit Eksekutif, Penulis dan Pengarah. Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan dan Rose Lam berkhidmat Penerbit Eksekutif. Turut mengarahkan episod untuk siri ini adalah Kantemir Balagov, Jasmila Žbanić, Ali Abbasi, Peter Hoar, Jeremy Webb, dan Liza Johnson.

The Last of Us adalah produksi bersama Sony Pictures Television. PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint dan Naughty Dog.


Related posts

Produksi The Last of Us Musim 2 Dijangka Bermula Pada Awal 2024

Kakimuvee

Trailer Leave the World Behind Menampilkan Barisan Pelakon Bintang

Kakimuvee

Filem Rompakan Komedi Netflix WINGWOMEN Akan Ditayangkan Pada 1 November Ini

Kakimuvee

Rowoon & Cho Yi-hyun Menjadi Pakar Perkahwinan Dalam Drama Terbaru ‘The Matchmakers’

Kakimuvee

THE EXORCIST: BELIEVER Akan Ditayangkan Di Pawagam Tempatan Pada 5 Oktober Ini

Kakimuvee

Rancangan Realiti Squid Game: The Challenge Akan Tiba Di Netflix Pada 22 November Ini

Kakimuvee