Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Siri HBO Asia Original WHO’S BY YOUR SIDE Akan Ditayangkan Pada 3 Oktober Eksklusif Di HBO GO & HBO

Dibintangi Kaiser Chuang, Ning Chang dan Vivian Hsu, siri ini akan membuat debut dengan two episod

Peminat drama Cina boleh menonton siri asli HBO Asia – Who’s By Your Side – secara eksklusif di HBO GO mulai hari Ahad, 3 Oktober jam 9 malam. Selain itu juga, ia boleh ditonton di saluran HBO (Astro Ch 411). Siri dari Taiwan ini akan memulakan tayangannya dengan dua episod diikuti dengan episod baru setiap hari Ahad.

Diarahkan oleh pemenang anugerah Golden Bell, Peter Ho, Who’s By Your Side dibintangi oleh Kaiser Chuang sebagai Zhi-Sheng, seorang mekanik kereta yang berhutang, dan Vivian Hsu sebagai Yong-Jie, isterinya yang baik dan optimis yang melakukan dua pekerjaan untuk memenuhi keperluan harian mereka sambil membantu melunaskan hutangnya. Ketika Zhi-Sheng membuat tuduhan tidak berasas mengenai ketidaksetiaan isterinya, itu mengejutkan adik tiri Yong-Jie, Yong-Qi, yang dimainkan oleh Ning Chang, dan membangkitkan rasa tidak selamatnya yang lama ditindas tentang perkahwinannya yang seharusnya sempurna dengan Hao-Yuan, yang dimainkan oleh Ivan Chen, yang berasal dari keluarga kaya dan dihormati.

Siri 10 episod, satu jam ini akan meneroka masalah hubungan dan cabaran perkahwinan, dan menggambarkan dilema yang menyakitkan bagi watak-watak melalui lensa unik dalam kehidupan seharian mereka.

Turut menyertai barisan pelakon adalah Lu Hsueh-Feng, Ellen Wu, Michael Chang dan Chiao Yuan Yuan.

Who’s By Your Side disajikan oleh CYNC Design, diedarkan oleh MM2 Entertainment; diterbitkan oleh YD Entertainment, Deepwaters Digital Support dan Win Win Entertainment; diarahkan oleh Peter Ho dan ditulis oleh Peter Ho dan Chiang Yu-Chu.

Sehingga kini, WarnerMedia telah menghasilkan dan menyiarkan lebih daripada 30 produksi HBO Asia Original dengan banyak lagi dalam perancangan. Penonton boleh strim pelbagai siri, filem dan dokumentari Asia di HBO GO, termasuk Trinity of Shadows yang dibintangi oleh Kaiser Chuang dan Dream Raider yang dibintangi oleh Vivian Hsu dan Ellen Wu.

Muat turun aplikasi HBO GO di App Store atau Play Store  atau akses HBO GO melalui Astro atau di http://www.hbogoasia.my/. HBO GO boleh didapati di Android TV, Apple TV, LG TV dan Samsung Smart TV – dan dilengkapi dengan fungsi AirPlay dan Google Cast.

Related posts

Finale “Hospital Playlist 2” Capai Penilaian Tertinggi Sepanjang Musim

Zulaikha

iQiyi’s New Original Chinese-Language Series Rainless Love in a Godless Land Premieres On October 17th

Zulaikha

So Ju Yeon, Jung Yi Seo, & Jo In Bintangi Drama Istimewa KBS

Zulaikha

iQiyi Akan Menayangkan K-Drama Suspen Terbaru Bertajuk “Jirisan”

Kakimuvee

5 Sebab Kenapa “Squid Game” Akan Menjadi Siri Netflix Kegemaran Anda

Zulaikha

iQiyi Spices Up Its K-Drama Offerings With Two New Shows Filled With Mystery And Suspense

Zulaikha

Leave a Comment