Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Anime Official Trailer

Siri Anime Netflix “The Way of the Househusband” Akan Disiarkan April Ini

Apa yang akan berlaku apabila seorang yakuza legenda yang sangat ditakuti meninggalkan dunianya untuk menjadi.. sebentar.. menjadi seorang surirumahtangga?!

Siri anime asli Netflix “The Way of the Househusband“, yang berdasarkan manga popular yang ditulis dan dilukis oleh Kousuke Oona, akan menemui penonton pada 8 April 2021!.

Dikenali sebagai “The Immortal Dragon”, Tatsu adalah legenda dunia bawah tanah yang sangat ditakuti yakuza dan telah menewaskan banyak geng-geng pesaingnya.

Namun, dengan harapan dapat melupakan masa lalunya, dan meninggalkan dunia yakuza, Tatsu berkahwin dan mengabdikan diri sepenuhnya untuk surirumahtangga yang baik dengan rajin melakukan aktiviti memasak, membersihkan rumah, mencuci dan membeli barangan runcit setiap hari. 

Namun, terdapat seseorang yang tidak senang dengan kehidupan rumahtangga Tatsu, iaitu Masa, bekas orang bawahannya yang kuat. Ketika Taksu cuba untuk menjadi seorang surirumahtangga yang baik, satu demi satu pembunuh upahan cuba untuk membunuhnya. 

“The Way of the Househusband” diarahkan oleh Chiaki Kon (Nodame Cantabile, Pretty Guardian Sailor Moon Crystal), dan dibintangi Kenjiro Tsuda, Shizuka Ito, dan Kazuyuki Okitsu. 

Anda boleh tonton trailer dan gambar-gambar terbaru dibawah.

Related posts

A24 Lancar Trailer Rasmi “The Humans” Lakonan Steven Yeun & Richard Jenkins

Kakimuvee

TV Spot Antarabangsa “Venom: Let There Be Carnage” Menampilkan Lebih Banyak Rakaman Terbaru

Kakimuvee

[VIDEO] Musim Ketiga Doom Patrol Season 3 Akan Ditayangkan Pada 23 September Eksklusif Di HBO GO

Kakimuvee

Tiga Siri Terbaru Gundam Telah Diumumkan Termasuk Anime TV Utama

Kakimuvee

iQiyi Akan Menayangkan K-Drama Suspen Terbaru Bertajuk “Jirisan”

Kakimuvee

Trailer Filem Anime “Sing a Bit of Harmony” Goda Tayangan 2022

Kakimuvee

Leave a Comment