Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Anime Official Trailer

Siri Anime Netflix “The Way of the Househusband” Akan Disiarkan April Ini

Apa yang akan berlaku apabila seorang yakuza legenda yang sangat ditakuti meninggalkan dunianya untuk menjadi.. sebentar.. menjadi seorang surirumahtangga?!

Siri anime asli Netflix “The Way of the Househusband“, yang berdasarkan manga popular yang ditulis dan dilukis oleh Kousuke Oona, akan menemui penonton pada 8 April 2021!.

Dikenali sebagai “The Immortal Dragon”, Tatsu adalah legenda dunia bawah tanah yang sangat ditakuti yakuza dan telah menewaskan banyak geng-geng pesaingnya.

Namun, dengan harapan dapat melupakan masa lalunya, dan meninggalkan dunia yakuza, Tatsu berkahwin dan mengabdikan diri sepenuhnya untuk surirumahtangga yang baik dengan rajin melakukan aktiviti memasak, membersihkan rumah, mencuci dan membeli barangan runcit setiap hari. 

Namun, terdapat seseorang yang tidak senang dengan kehidupan rumahtangga Tatsu, iaitu Masa, bekas orang bawahannya yang kuat. Ketika Taksu cuba untuk menjadi seorang surirumahtangga yang baik, satu demi satu pembunuh upahan cuba untuk membunuhnya. 

“The Way of the Househusband” diarahkan oleh Chiaki Kon (Nodame Cantabile, Pretty Guardian Sailor Moon Crystal), dan dibintangi Kenjiro Tsuda, Shizuka Ito, dan Kazuyuki Okitsu. 

Anda boleh tonton trailer dan gambar-gambar terbaru dibawah.

Related posts

Hulu Lancar Trailer Animasi “Marvel’s M.O.D.O.K”

Kakimuvee

Josh Ruben Hidupkan Permainan Video Seram Ubisoft Dalam Trailer “Werewolves Within”

Kakimuvee

Trailer “The Conjuring: The Devil Made Me Do It” Telah Dilancarkan, Akan Berstatus ‘R-rated’

Kakimuvee

Review Anime: The Way Of The Househusband (2021)

Kakimuvee

[TEASER] Musim Kedua “Love (ft. Marriage and Divorce)” Menjanjikan Lebih Banyak Pengkhianatan & Drama

Zulaikha

Tiga Pengarah Ketuai Projek Sekuel “Spider-Man: Into the Spider-Verse”

Kakimuvee