Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Sinopsis “The Marvel” Usik Misi Trio Yang Tidak Mungkin


Sinopsis baharu untuk sekuel Captain Marvel, The Marvels telah didedahkan (melalui via¬†The Direct), mengusik premis terperinci misi Captain Marvel, Ms. Marvel, dan Monica Rambeau untuk menyelamatkan dunia, yang melibatkan ‘wormhole’ dan revolusioner Kree yang akan membawa ketiga-tiga mereka membentuk hubungan yang tidak mungkin.

“Carol Danvers aka Captain Marvel telah menuntut semula identitinya daripada Kree yang zalim dan membalas dendam terhadap Supreme Intelligence,” baca sinopsis itu.

“Tetapi akibat yang tidak diingini melihat Carol memikul beban alam semesta yang tidak stabil. Apabila tugasnya telah menghantarnya ke lubang cacing anomali yang dikaitkan dengan seorang revolusioner Kree, kuasanya terikat dengan peminat tegarnya dari Bandar Jersey, Kamala Khan aka Ms. Marvel, dan anak saudara Carol yang terasing, Kapten Monica Rambeau.”

“Bersama-sama, trio yang tidak mungkin ini mesti bekerjasama untuk menyelamatkan alam semesta sebagai The Marvels.”

The Marvels akan menyaksikan kepulangan pemenang Oscar Brie Larson yang akan memainkan semula wataknya sebagai Carol Danvers/Captain Marvel. Menyertai Larson dalam sekuel akan datang ialah bintang WandaVision Teyonah Parris sebagai Monica Rambeau dan Iman Vellani sebagai Kamala Khan/Ms. Marvel, yang mempunyai siri Disney+ sendirinya awal tahun ini.


The Marvels akan diarahkan oleh Nia DaCosta berdasarkan skrip yang ditulis oleh Anna Boden dan Ryan Fleck. Turut menyertai barisan pelakon adalah Zawe Ashton (Velvet Buzzsaw) yang akan memainkan peranan antagonis utama dan bintang Korea Selatan Park Seo-joon untuk peranan yang masih belum diketahui.

The Marvels akan ditayangkan pada 28 Julai 2023, sebagai sebahagian daripada Fasa 5 MCU. 


Related posts

Rob Liefeld Puji Urutan Aksi DEADPOOL & WOLVERINE, Sifat Yang Terbaik Selepas WINTER SOLDIER

Kakimuvee

Easter Egg Mayat ANT-MAN Di Paparkan Dalam Trailer Terbaru DEADPOOL & WOLVERINE

Kakimuvee

Review Filem: The Marvels (2023)

Kakimuvee

[VIDEO] Trio The Marvel Melawat Planet Aladna Dalam Video ‘Deleted Scene’ Terbaru

Kakimuvee

Trailer What If…? Musim 2 Pratonton Siri Animasi Terbaru MCU

Kakimuvee

Kutipan The Marvels Menyusut 78% Pada Minggu ke-2

Kakimuvee