Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Sekuel Live-Action TRANSFORMERS Dapat Tarikh Tayangan; Mungkin BUMBLEBEE 2 Atau Spinoff BEAST WARS

Menurut beberapa sumber dari media antarabangsa, Paramount Pictures telah menetap tarikh tayangan untuk filem terbaru francais Transformers iaitu pada 24 Jun 2020. Bagaimanapun, pihak studio tidah mendedahkan tajuk filem tersebut.

Untuk info, Paramount Pictures kini sedang membangunkan dua projek live-action Transformers. Salah satunya akan ditulis oleh James Vanderbilt (Zodiac; The Amazing Spider-Man) dan satu lagi filem ditulis oleh Joby Harold (King Arthur: Legend of the Sword; Obi-Wan Kenobi).

Harold dilaporkan terlibat dalam projek Bumblebee, tetapi tidak dipastikan sama ianya filem spinoff atau sekuel kepada filem Bumblebee arahan Travis Knight. Manakala, Vanderbilt difahamkan terlibat dalam projek spin off Tranformers berjudul Beast War yang mana ia akan berkisarkan tentang robot yang berubah menjadi haiwan robotik seperti Optimas primal, Rhinox, Cheetor, Tigatorn, Rattrap dan banyak lagi.

Terdahulu, Josh Cooley yang terlibat dalam filem animasi Toy Story 4 telah dipilih untuk mengarahkan filem animasi prekuel Transformers. 

Related posts

Komen Gal Gadot Mengenai Konflik lsr4el-Palestine Mendapat Kecaman

Kakimuvee

Marvel Studios Dedah Poster Karakter “Black Widow”

Kakimuvee

Netflix Kongsikan Video Featurette ‘Sweet Tooth’

Kakimuvee

Joss Whedon Ugut Mahu Hancurkan Karier Gal Gadot

Kakimuvee

Trailer Pertama “Venom: Let There Be Carnage” Perkenalkan Cletus Kasady & Carnage

Kakimuvee

Dave Bautista Akan Bersara Dari Bawa Watak Drax Selepas “Guardians of the Galaxy Vol. 3”

Kakimuvee