Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer

Scott Adkins Sebagai Avatar Permainan Video Dalam Trailer Max Cloud

Well Go USA Entertainment telah melancarkan trailer rasmi filem terbaru mereka berjudul Max Cloud, sebuah filem sci-fi aksi komedi yang menampilkan pelakon Inggeris, Scott Adkins sebagai Avatar permainan video. Filem ini akan dilancarkan pad 18 Disember (VOD). Anda boleh saksikan trailer dipemain video dibawah. 

Sarah, seorang remaja yang meminati pemainan video. Apabila di menemui “easter egg” dan secara tidak sengaja membuka portal ke pemainan video kegemarannya, dia terperangkap dalam penjara intergalaksi terkenal yang juga merupakan penjara untuk penjahat galaksi paling berbahaya. Untuk melarikan diri, dia mesti menyelesaikan permainan tersebut dengan bantuan dari rakannya di dunia realiti yang tidak begitu pandai bermain pemainan video… atau dia kekal sebagai karakter 16-bit buat selama-lamanya. 

Max Cloud diarahkan oleh Martin Owen dari skrip yang ditulis Owen dan Sally Collent. Barisan pelakon terdiri daripada Scott Adkins (The Debt Collector, The Expendables 2, Doctor Strange), Tommy Flanagan (Sons of Anarchy), Lashana Lynch (Captain Marvel, No Time to Die), Elliot Langridge (Twist), Sally Collett (Killers Anonymous), Franz Drameh (Edge of Tomorrow) dan John Hannah (The Mummy).

Related posts

[TRAILER] Fistful of Vengeance: Iko Uwais Terajui Filem ‘Standalone’ “Wu Assassins”

Kakimuvee

Netflix Lancar Teaser Rasmi Siri Sekuel “Vikings: Valhalla”

Kakimuvee

‘Dendam Telah Tiba’ Dalam TV Spot Terbaru “The Batman”

Kakimuvee

Disney+ Hotstar Debut Treler Baharu Untuk Siri Marvel Studios “Moon Knight”

Kakimuvee

Netflix Umum Tajuk Adaptasi Korea Money Heist, Tonton Teaser Pertama Disini

Kakimuvee

[VIDEO] Teaser “Moon Knight” Papar Pandangan Terbaru Oscar Isaac

Kakimuvee