Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer

Scott Adkins Sebagai Avatar Permainan Video Dalam Trailer Max Cloud

Well Go USA Entertainment telah melancarkan trailer rasmi filem terbaru mereka berjudul Max Cloud, sebuah filem sci-fi aksi komedi yang menampilkan pelakon Inggeris, Scott Adkins sebagai Avatar permainan video. Filem ini akan dilancarkan pad 18 Disember (VOD). Anda boleh saksikan trailer dipemain video dibawah. 

Sarah, seorang remaja yang meminati pemainan video. Apabila di menemui “easter egg” dan secara tidak sengaja membuka portal ke pemainan video kegemarannya, dia terperangkap dalam penjara intergalaksi terkenal yang juga merupakan penjara untuk penjahat galaksi paling berbahaya. Untuk melarikan diri, dia mesti menyelesaikan permainan tersebut dengan bantuan dari rakannya di dunia realiti yang tidak begitu pandai bermain pemainan video… atau dia kekal sebagai karakter 16-bit buat selama-lamanya. 

Max Cloud diarahkan oleh Martin Owen dari skrip yang ditulis Owen dan Sally Collent. Barisan pelakon terdiri daripada Scott Adkins (The Debt Collector, The Expendables 2, Doctor Strange), Tommy Flanagan (Sons of Anarchy), Lashana Lynch (Captain Marvel, No Time to Die), Elliot Langridge (Twist), Sally Collett (Killers Anonymous), Franz Drameh (Edge of Tomorrow) dan John Hannah (The Mummy).

Related posts

Pengakhiran Semakin Hampir – Netflix Dedah Teaser & Pandangan Pertama Money Heist, Part 5 Volume 2

Kakimuvee

[VIDEO] Hawkeye Tayang Dua Episod Pertama Pada 24 November, TV Spot Terbaru Telah Dilancarkan

Kakimuvee

Tarikh Pelepasan Attack on Titan Musim Akhir Diumumkan Dalam Video Teaser Terbaru

Kakimuvee

Disney+ Hotstar Lancar Trailer Pertama “Home Sweet Home Alone”, Akan Ditayangkan Pada 12 November Ini

Kakimuvee

Jun Ji Hyun & Joo Ji Hoon Mempertaruhkan Nyawa Mereka Dalam Teaser Terbaru Jirisan

Zulaikha

Zul Ariffin Sudah Berubah Dalam Trailer Rasmi Penunggang Agama 2

Kakimuvee

Leave a Comment