Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Satu Lagi Trilogi Spider-Man Dirancang Selepas No Way Home

Walaupun Tom Holland menyatakan bahawa masa depannya sebagai Spider-Man masih lagi tidak pasti, penerbit Amy Pascal telah mengesahkan bahawa sudah ada rancangan untuk Holland kembali untuk filem lain dan satu lagi trilogi filem Spider-Man MCU sedang dibangunkan.

“Ini bukan filem terakhir yang kami akan buat dengan Marvel – [ini bukan] filem Spider-Man yang terakhir,” kata Pascal kepada Fandango. “Kami sedang bersiap sedia untuk membuat filem Spider-Man seterusnya bersama Tom Holland dan Marvel, ia bukan sebahagian daripada… kami memikirkan ini sebagai tiga filem, dan kini kami akan pergi ke tiga filem seterusnya. Ini bukan filem MCU terakhir kami.


Meskipun Tom Holland kekal sebagai Spider-Man, Pascal menyatakan No Way Home akan terbukti sebagai “kemuncak trilogi Homecoming, kisah Tom Holland menjadi Spider-Man yang kita semua mahukan.” Oleh itu, filem akan datang akan menyimpulkan jalan cerita semasa. 

Spider-Man: No Way Home turut menampilkan Benedict Cumberbatch sebagai Doctor Strange, Zendaya sebagai MJ, Jacob Batalon sebagai Ned, Marisa Tomei sebagai Aunt May, Jon Favreau sebagai Happy, Tony Revolori sebagai Flash dan Hannibal Buress sebagai Coach Wilson. 

Filem tersebut turut menampilkan veteran francais Spider-Man yang terdiri daripada Alfred Molina sebagai Doc Ock, Willem Dafoe sebagai Green Goblin, Jamie Foxx sebagai Electro, Thomas Haden Church sebagai Sandman dan Rhys Ifans sebagai Lizard.

Spider-Man: No Way Home akan ditayangkan di pawagam tempatan pada 16 Disember ini. 

Related posts

Gambar “Enola Holmes 2” Goda Pandangan Pertama Filem Sekuel Netflix

Kakimuvee

Musim 3 One-Punch Man Telah Diumumkan

Kakimuvee

Trailer WEDNESDAY Goda Misteri, Kekacauan & Pembunuhan Untuk Siri Terbaru Netflix

Kakimuvee

Mark Ruffalo Ulas Potensi Filem “World War Hulk”, “Avengers: Secret Wars”

Kakimuvee

Marvel Studios Akan Mendapatkan Semula Hak Teater ‘Jade Giant’ Daripada Universal Menjelang 2023

Kakimuvee

Watak Emilia Clarke Dalam MCU Mungkin Didedahkan

Kakimuvee

Leave a Comment