Official Trailer

Sarah Connor Bertemu “Carl” Dalam TV Spot Terbaru Terminator: Dark Fate

Views

Paramount Pictures telah melancarkan tv spot terbaru Terminator: Dark Fate yang memaparkan Sarah Connor bertemu dengan Terminator T-800 yang turut dikenali sebagai Carl. Anda boleh saksikan tv spot terbaru ini dipemain video dibawah.

7 tahun selepas kejadian Terminator 2: Judgement Day, sebuah Terminator (Gabriel Luna) yang sangat maju telah dihantar ke masa lampau oleh Skynet untuk menghapuskan Dani Ramos (Natalia Reyes), yang merupakan manusia cyborg dan rakannya. Sarah Connor datang untuk membantu mereka, berserta Terminator asal, dan mereka berjuang untuk masa depan.

Filem Terminator 3: Rise of the Machines (2003), Terminator Salvation (2009) dan Terminator Genisys (2015) kini dianggap sebagai ‘alternate timeline’ dan tidak terikat dengan garismasa asal.

Filem ini menyaksikan pelakon utama francais asal kembali membawakan watak masing-masing. Arnold Schwarzenegger kembali membawakan watak robot Terminator, manakala Linda Hamilton dan Edward Furlong akan memainkan kembali peranan mereka sebagai Sarah dan John Connor. James Cameron akan bertindak selaku penerbit.

Terminator: Dark Fate bakal menemui penonton pada 1 November ini.

BACA:  TV Spot Terbaru THE NEW MUTANTS Paparkan X-Men Muda Melancarkan Kekuatan Mereka

Tinggalkan Balasan

shares