Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Slot Asia

Saksikan Trailer Pertama “Shin Ultraman”!

Selepas diumumkan pada 2019, peminat kini boleh melihat trailer pertama Shin Ultraman: A Special-Effects Fantasy Movie (Shin Urutoraman: Kūsō Tokusatsu Eiga).

Pencipta Evangelion, Hideaki Anno menulis dan menerbitkan filem terbaru ini, dengan meneruskan nada serius dan matang seperti yang dibentuk dalam Shin Godzilla (2016). Anno bekerjasama dengan rakan kreatifnya, Shinji Higunchi untuk menghidupkan kisah asal untuk Tsuburaya Productions, Toho Company dan Khara.

Trailer tanpa dialog berpusat di sekitar “Laporan Penyiasatan mengenai Giant Humanoid Organism Ultraman (Nama Kod)” dengan melihat wajah baru pahlawan perak dan merah itu. Walaupun menjadi sebahagian daripada garis masa yang terpisah dari francais ikonik yang lain, filem ini nampaknya menampilkan Neronga dan Gabora, kaiju dari siri TV yang asal tahun 1966.

Tonton trailer pertama di dibawah. Shin Ultraman: A Special-Effects Fantasy Movie akan dilancarkan pada musim panas ini.

Related posts

“Bossam: Steal The Fate” Cipta Rekod Untuk MBN, “Love (Ft. Marriage And Divorce) 2” Memulakan Episod Pertama Dengan Rating Rendah

Zulaikha

Ryan Reynolds Baru Tahu Dia Adalah NPC Dalam Trailer “Free Guy”

Kakimuvee

“Sell Your Haunted House” & “Law School” Berakhir Dengan Rating Kukuh

Zulaikha

Kisah Persahabatan Antara Seorang Remaja & Robotnya Yang Rosak Dalam Trailer “Ron’s Gone Wrong”

Kakimuvee

Park Ju Hyun, Kim Yeo Jin, Kim Do Yoon, & Jung Woong Bintangi Filem Aksi Bertajuk “Drive”

Zulaikha

“The Penthouse 3”, Park Bo Young No. 1 Dalam Senarai Mingguan Drama & Pelakon Paling Popular

Zulaikha

Leave a Comment

Add your own review

Rating