Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Slot Asia

Saksikan Trailer Pertama “Shin Ultraman”!

Selepas diumumkan pada 2019, peminat kini boleh melihat trailer pertama Shin Ultraman: A Special-Effects Fantasy Movie (Shin Urutoraman: Kūsō Tokusatsu Eiga).

Pencipta Evangelion, Hideaki Anno menulis dan menerbitkan filem terbaru ini, dengan meneruskan nada serius dan matang seperti yang dibentuk dalam Shin Godzilla (2016). Anno bekerjasama dengan rakan kreatifnya, Shinji Higunchi untuk menghidupkan kisah asal untuk Tsuburaya Productions, Toho Company dan Khara.

Trailer tanpa dialog berpusat di sekitar “Laporan Penyiasatan mengenai Giant Humanoid Organism Ultraman (Nama Kod)” dengan melihat wajah baru pahlawan perak dan merah itu. Walaupun menjadi sebahagian daripada garis masa yang terpisah dari francais ikonik yang lain, filem ini nampaknya menampilkan Neronga dan Gabora, kaiju dari siri TV yang asal tahun 1966.

Tonton trailer pertama di dibawah. Shin Ultraman: A Special-Effects Fantasy Movie akan dilancarkan pada musim panas ini.

Related posts

Drama Hit Tahun 2006, “Goong” Akan Dihasilkan Semula

Zulaikha

Teaser Terbaru “Joseon Exorcist” Papar Konflik Yang Begitu Tegang

Zulaikha

Lihat Poster IMAX “Rurouni Kenshin: The Final” Disini

Isqandar

Rating “The Penthouse 2” Terus Meningkat, Sementara “Sisyphus: The Myth” & “Mouse” Catat Satu Lagi Penurunan

Zulaikha

Navillera: Song Kang Makes A Perfect Transformation Into A Ballerino With Big Dreams

Zulaikha

Na In Woo Akan Ganti Tempat Ji Soo Dalam “River Where The Moon Rises”

Zulaikha

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Kakimuvee - Portal Informasi Perfileman