Slot Asia

Saksikan Teaser Sekuel STEEL RAIN Yang Menampilkan Jung Woo Sung & Yoo Yeon Seok

Views

Filem musim panas yang akan datang Steel Rain 2 – Summit (working title) yang dibintangi oleh Jung Woo Sung, Yoo Yeon Seok, dan Kwak Do Won telah meriliskan poster dan treler baru! Anda boleh saksikannya dibawah.

Steel Rain 2 merupakan sekuel kepada filem popular pada 2017 yang berjaya menarik jumlah penonton sebanyak 4.45 juta.

Filem akan datang menyaksikan Jung Woo Sung akan berperanan sebagai presiden Korea Selatan, sementara Yoo Yeon Seok akan berperanan sebagai ketua Korea Utara. Pelakon Scotland Angus Macfadyen akan mengambil alih peranan sebagai presiden Amerika, dan Kwak Do Won sebagai ketua Pengawal Korea Utara yang memimpin rampasan kuasa.

Steel Rain 2 mengisahkan Han Kyeong-Jae (Jung Woo-Sung), presiden Korea Selatan yang berusaha untuk mendapatkan perjanjian damai diantara Korea Utara dan AS, yang seteruskan yang membawa keamanan di semenanjung Korea.

Presiden Korea Selatan Han Kyeong-Jae, Pemimpin Korea Utara (Yoo Yeon-Seok) dan presiden A.S. (Angus Macfadyen) telah bertemu pada sidang kemuncak. Bagaimananpun, Ketua Komando Pengawal Tertinggi (Kwak Do-Won), menentang perjanjian damai, dan telah merampas kuasa di Korea Utara . Keadaan menjadi semakin tegang apabila presiden Korea Selatan, pemimpin Korea Utara, dan presiden A.S. diculik dan ditahan di kapal selam nuklear Korea Utara.

BACA:  "Once Again" Terus Melonjak, Rating “It’s Okay To Not Be Okay” & “Train” Kekal

Steel Rain 2 – Summit dijangka akan ditayangkan pada tahun ini.

Tinggalkan Balasan

shares