Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Saksikan Rompakan Yang Tidak Pernah Anda Lihat Dalam Teaser Terbaru “Money Heist: Korea – Joint Economic Area”

Rompakan yang tidak pernah berlaku sebelum ini di Korea telah menetapkan pentas dan pertaruhan dalam teaser terbaru untuk siri terhad Netflix yang akan datang.

‘Remake’ siri popular dari Sepanyol, La Casa De Papel, Money Heist: Korea – Joint Economic Area akan menjadi siri blockbuster pertama yang akan memulakan separuh kedua tahun ini dengan Bahagian 1 akan ditayangkan pada 24 Jun, hanya di Netflix. 

Seperti yang didedahkan dalam teaser, di bawah kesatuan ekonomi baharu, “hanya yang kaya menjadi lebih kaya.” Memasuki dunia baharu yang mana ketidaksamaan yang kejam ini telah mewujudkan sekumpulan pencuri dari Korea Utara dan Selatan, diketuai oleh Profesor, yang berhasrat untuk melakukan rompakan yang ajab mencipta sejarah.

Teaser itu juga menyerlahkan beberapa watak, termasuk Profesor (Yoo ji-tae), Tokyo (Jung Jong-seo), dan Berlin (Park Hae-soo dari Squid Game) beraksi buat kali pertama, dengan dua yang terakhir memakai ikonik. jumpsuit merah dengan topeng tradisional Hahoe, membangkitkan lagi keterujaan.

Money Heist: Korea – Joint Economic Area Part 1 akan menampilkan pelakon hebat yang akan memainkan watak ikonik dari siri asal: Profesor (Yoo Ji-tae), Berlin (Park Hae-soo), Tokyo (Jun Jong-seo), Moscow ( Lee Won-jong), Denver (Kim Ji-hun), Nairobi (Jang Yoon-ju), Rio (Lee Hyun-woo), Helsinki (Kim Ji-hoon), dan Oslo (Lee Kyu-ho).

Siri blockbuster Korea Money Money Heist: Korea – Joint Economic Area Part 1 akan tiba dengan senjata api yang membara pada 24 Jun ini, hanya di Netflix.

Related posts

“Little Women” & “The Empire” Catat Rating Tertinggi Setakat Ini

Zulaikha

Cheer Up, Bad Prosecutor, Glitch Antara K-Drama Menarik Oktober 2022

Natasha

Rating “One Dollar Lawyer” Cecah Dua Digit Selepas 1 Minggu Tayangan

Zulaikha

“Work Later, Drink Now” Kembali Dengan Musim 2, Lihat Poster Menarik Disini

Zulaikha

Lebih Banyak Program Terhangat Korea Di Astro Pada Oktober Ini

Zulaikha

Penerbit Filem “Din-The Day” Mahu Hasilkan Filem Usaha Sama Malaysia-Bangladesh

Kakimuvee

Leave a Comment