Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Saksikan Poster Terbaru ALIVE Lakonan Park Shin Hye & Yoo Ah

Filem terbaru Park Shin Hye dan Yoo Ah In berjudul Alive bakal menemui penonton hujung Jun ini! Anda boleh saksikan poster menarik dibawah.

Alive merupakan filem survival thriller tentang wabak misteri yang secara tiba-tiba merebak di seluruh Seoul. Wabak tersebut berkembang dengan cepat di luar kawalan, Wi-Fi, SMS, data internet atau panggilan telefon semuanya tiada akses. Yoo Ah In dan Park Shin Hye akan berperanan sebagai Joon Woo dan Yoo Bin, mereka masing-masing tinggal bersendirian dan terperangkap di dalam sebuah pangsapuri.

Dua poster yang dilancarkan itu menyoroti bahaya yang sedang dihadapi watak-watak proantagonis. Poster pertama memaparkan Yoo Ah In cuba mencari isyarat telefon bimbit ketika dikepung segerombolan zombi.

Poster kedua pula menunjukkan suasana suspen yang dihadapi Yoon Ah In dan Park Shin Hye semasa berada dibangunan yang dipenuhi zombi. Kapsyen poster bertulis “Seoul, Republik Korea. 6:24 pagi. Internet terputus. “, seiring dengan plot utama filem.

Related posts

Teaser HOMETOWN CHA-CHA-CHA Goda Hubungan Romantik Mengasyikkan Dengan Pemandangan Tepi Pantai Yang Cantik

Zulaikha

“Hospital Playlist 2” No. 1 Untuk Minggu Kelima Berturut-Turut, Bintang “The Devil Judge” Kuasai Ranking Pelakon

Zulaikha

Cha Tae Hyun, Krystal, & Jinyoung Bersedia Untuk Mengambil Kes Dalam Poster Terbaru “Police University”

Zulaikha

“The Devil Judge” No. 1 Dalam Slot Waktunya

Zulaikha

“Hometown Cha-Cha-Cha” Akan Ditayangkan Di Netflix 28 Ogos Ini

Kakimuvee

Park Ji-hoon, Kang Min-ah & Bae In-hyuk Spill Details of Their Roles as iQiyi’s Hit Drama “At a Distance, Spring is Green” Wraps Up Its FINALE

Zulaikha

Leave a Comment