Siri TV

Saksikan Gambar-Gambar Terbaru SNOWPIERCER Musim Pertama

Views

TNT telah melancarkan lebih 20 gambar promosi terbaru Snowpiercer musim pertama yang memaparkan gambar-gambar menarik dari siri post-apokaliptik akan datang, yang berdasarkan dari siri novel grafik dan filem terkenal berjudul sama. Anda boleh saksikan gambar-gambar tersebut dibawah.

Snowpiercer mengisahkan tentang dimana Bumi tidak lagi sesuai untuk diduduki kerana mengalami musim sejuk yang melampau. Populasi manusia dikumpulkan dalam keretapi yang bergerak mengelilingi dunia. Siri ini menceritakan tentang perbezaan kelas, ketidakadilan sosial dan survival politik.

Episod pertama diarahkan secara bersama oleh Scott Derrickson dan James Hawes manakala skrip ditulis oleh Graeme Manson. Siri ini merupakan reboot dari kesinambungan filem asal.

Daveed Diggs dan Jennifer Connelly akan membintangi siri ini bersama-sama Mickey Sumner, Annalise Basso, Sasha Frolova, Alison Wright, Benjamin Haigh, Roberto Urbina, Katie McGuinness, Susan Park, Lena Hall, Sheila Vand, Sam Otto, Iddo Goldberg, dan Jaylin Fletcher.

Tinggalkan Balasan

shares
Enable Notifications    Ok No thanks