Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita Official Trailer

Saksikan ‘Easter Egg’ Spider-Man Dalam Trailer Terbaru “Morbius”

Sony Pictures telah melancarkan trailer terbaru Morbius, lakonan pemenang Oscar Jarred Leto sebagai watak utama ‘Living Vampire’. Trailer tersebut menampilkan banyak rakaman terbaru yang memberi sorotan kepada transformasi Michael Morbius serta dilemanya untuk memilih menjadi hero atau ‘villain’.

Selain itu, ia turut menggoda kaitannya dengan filem-filem Spider-Man dengan memberi rujukan Venom serta penampilan terbaru Michael Keaton yang kembali sebagai Vulture. Filem ini dijadualkan tiba di pawagam pada Januari 2022. Anda boleh tonton trailer terbaru Morbius dibawah:

Salah satu watak Marvel yang paling menarik dan berkonflik muncul di layar perak apabila Jared Leto berubah menjadi antihero misterius Michael Morbius,” baca sinopsis. “Penyakit darah yang jarang berlaku dan bertekad untuk menyelamatkan orang lain yang mengalami nasib yang sama, Dr. Morbius mencuba perjudian terdesak. Walaupun pada mulanya ia kelihatan seperti kejayaan yang radikal, kegelapan di dalam dirinya dilepaskan. Adakah kebaikan akan mengatasi kejahatan – atau adakah Morbius akan tunduk kepada desakan barunya yang misteri?”

Morbius diarahkan oleh Daniel Espinosa (Safe House) dari lakonlayar yang ditulis oleh Burk Sharpless dan Matt Sazaman. Filem ini diterbitkan Avi Arad, Matt Tolmach dan Lucas Foster. Barisan pelakon turut terdiri daripada Matt Smith sebagai Loxias Crown, Adria Arjona sebagai Martine Bancroft, Jared Harris sebagai mentor Morbius dan Tyrese Gibson sebagai Ejen FBI.

Related posts

Satu Lagi Trilogi Spider-Man Dirancang Selepas No Way Home

Kakimuvee

Filem Live-Action ‘Tokyo Revengers’ Akan Tiba Di Pawagam Tempatan Pada 9 Disember Ini

Kakimuvee

Trailer ‘Marabahaya Underground’ Menjanjikan Aksi Perlumbaan Kereta Yang Menarik

Kakimuvee

Keanu Reeves Berminat Untuk Mengulangi Watak Constantine

Kakimuvee

Filem Yang Mewakili Malaysia Ke Oscar, ‘Prebet Sapu’ Akan Ditayangkan Di Pawagam 16 Disember Ini

Kakimuvee

Lelaki Korea Utara Dihukum Mati Selepas Menyeludup ‘Squid Game’ Ke Negaranya

Kakimuvee

Leave a Comment