Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

“Royal Secret Agent” Lepasi Rating 10 Peratus

Royal Secret Agent capai penilaian tertinggi setakat ini.

Menurut Nielsen Korea (via Soompi), episod 19 Januari drama KBS itu telah merekodkan purata rating sebanyak 7.7 peratus dan 11.6 peratus, sekaligus mencipta rekod peribadi drama tersebut dan melepasi rating 10 peratus buat pertama kalinya.

Drama Isnin-Selasa terbaru JTBC, She Would Never Know, mencatatkan purata rating sebanyak 1.562 peratus untuk episod kedua, sedikit penurunan berbanding episod pertama yang mencatatkan rating 2.024 peratus.

She Would Never Know merupakan drama romantik lakonan Won Jin-A dan Ro Woon. Yoon Song-A (Won Jin-A) bekerja sebagai pemasar untuk jenama kosmetik. Dia gembira dengan pekerjaannya dan melakukannya dengan bersungguh-sungguh. Impiannya adalah untuk memulakan jenama kosmetiknya sendiri.

Sementara itu, Chae Hyun-Seung (Ro Woon) bekerjasama dengan Yoon Song-A sebagai pemasar. Dia tertarik dengan Yoon Song-A dan cuba menjalin hubungan romantis dengannya. Namun, Yoon Song-A menolak, kerana dia tidak melihat lelaki yang lebih muda sebagai teman lelakinya

Di tvN, Awaken menamatkan dramanya dengan rating sebanyak 6.214 peratus, pencapaian tertinggi yang pernah dicatatkan drama tersebut, dan pertama kali melepasi julat 6 peratus. 

Related posts

“Bossam: Steal The Fate” Cipta Rekod Untuk MBN, “Love (Ft. Marriage And Divorce) 2” Memulakan Episod Pertama Dengan Rating Rendah

Zulaikha

“Sell Your Haunted House” & “Law School” Berakhir Dengan Rating Kukuh

Zulaikha

Park Ju Hyun, Kim Yeo Jin, Kim Do Yoon, & Jung Woong Bintangi Filem Aksi Bertajuk “Drive”

Zulaikha

“The Penthouse 3”, Park Bo Young No. 1 Dalam Senarai Mingguan Drama & Pelakon Paling Popular

Zulaikha

“Youth Of May” Berakhir Dengan Rating Yang Mantap

Zulaikha

[TRAILER] Nevertheless Goda Kisah Romantik Antara Song Kang & Han So-Hee

Zulaikha

Leave a Comment

Add your own review

Rating