Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

“Royal Secret Agent” Lepasi Rating 10 Peratus

Royal Secret Agent capai penilaian tertinggi setakat ini.

Menurut Nielsen Korea (via Soompi), episod 19 Januari drama KBS itu telah merekodkan purata rating sebanyak 7.7 peratus dan 11.6 peratus, sekaligus mencipta rekod peribadi drama tersebut dan melepasi rating 10 peratus buat pertama kalinya.

Drama Isnin-Selasa terbaru JTBC, She Would Never Know, mencatatkan purata rating sebanyak 1.562 peratus untuk episod kedua, sedikit penurunan berbanding episod pertama yang mencatatkan rating 2.024 peratus.

She Would Never Know merupakan drama romantik lakonan Won Jin-A dan Ro Woon. Yoon Song-A (Won Jin-A) bekerja sebagai pemasar untuk jenama kosmetik. Dia gembira dengan pekerjaannya dan melakukannya dengan bersungguh-sungguh. Impiannya adalah untuk memulakan jenama kosmetiknya sendiri.

Sementara itu, Chae Hyun-Seung (Ro Woon) bekerjasama dengan Yoon Song-A sebagai pemasar. Dia tertarik dengan Yoon Song-A dan cuba menjalin hubungan romantis dengannya. Namun, Yoon Song-A menolak, kerana dia tidak melihat lelaki yang lebih muda sebagai teman lelakinya

Di tvN, Awaken menamatkan dramanya dengan rating sebanyak 6.214 peratus, pencapaian tertinggi yang pernah dicatatkan drama tersebut, dan pertama kali melepasi julat 6 peratus. 

Related posts

“Lovers Of The Red Sky” Mengekalkan Kedudukan Pertama, Rating “The King’s Affection” Sedikit Menurun

Zulaikha

“Hometown Cha-Cha-Cha” Berakhir Dengan Rating Tertinggi Sepanjang Siarannya

Zulaikha

Hometown Cha-Cha-Cha Catat Rating Hari Sabtu Tertinggi

Zulaikha

Yumi’s Cells Capai Rating Tertinggi, One The Woman & The Veil Catat Peningkatan

Zulaikha

6 K-DRAMAS YOU CAN WATCH TO HELP SOOTHE YOUR TRAVEL ITCH

Kakimuvee

iQiyi Umumkan Enam Siri Asli Korea dan Filipina

Kakimuvee

Leave a Comment