Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

“Royal Secret Agent” Lepasi Rating 10 Peratus

Royal Secret Agent capai penilaian tertinggi setakat ini.

Menurut Nielsen Korea (via Soompi), episod 19 Januari drama KBS itu telah merekodkan purata rating sebanyak 7.7 peratus dan 11.6 peratus, sekaligus mencipta rekod peribadi drama tersebut dan melepasi rating 10 peratus buat pertama kalinya.

Drama Isnin-Selasa terbaru JTBC, She Would Never Know, mencatatkan purata rating sebanyak 1.562 peratus untuk episod kedua, sedikit penurunan berbanding episod pertama yang mencatatkan rating 2.024 peratus.

She Would Never Know merupakan drama romantik lakonan Won Jin-A dan Ro Woon. Yoon Song-A (Won Jin-A) bekerja sebagai pemasar untuk jenama kosmetik. Dia gembira dengan pekerjaannya dan melakukannya dengan bersungguh-sungguh. Impiannya adalah untuk memulakan jenama kosmetiknya sendiri.

Sementara itu, Chae Hyun-Seung (Ro Woon) bekerjasama dengan Yoon Song-A sebagai pemasar. Dia tertarik dengan Yoon Song-A dan cuba menjalin hubungan romantis dengannya. Namun, Yoon Song-A menolak, kerana dia tidak melihat lelaki yang lebih muda sebagai teman lelakinya

Di tvN, Awaken menamatkan dramanya dengan rating sebanyak 6.214 peratus, pencapaian tertinggi yang pernah dicatatkan drama tersebut, dan pertama kali melepasi julat 6 peratus. 

Related posts

Drama Hit Tahun 2006, “Goong” Akan Dihasilkan Semula

Zulaikha

Teaser Terbaru “Joseon Exorcist” Papar Konflik Yang Begitu Tegang

Zulaikha

Lihat Poster IMAX “Rurouni Kenshin: The Final” Disini

Isqandar

Rating “The Penthouse 2” Terus Meningkat, Sementara “Sisyphus: The Myth” & “Mouse” Catat Satu Lagi Penurunan

Zulaikha

Navillera: Song Kang Makes A Perfect Transformation Into A Ballerino With Big Dreams

Zulaikha

Na In Woo Akan Ganti Tempat Ji Soo Dalam “River Where The Moon Rises”

Zulaikha

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Kakimuvee - Portal Informasi Perfileman