Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Reaksi Pertama Filem Ready Player One, Rata-Rata Memuji Filem Arahan Steven Spielberg Itu

Reaksi pertama filem arahan Steven Spielberg, Ready Player One mula di’tular’kan selepas para pengkritik dan tetamu menghadiri tayangan perdana filem sains fiksyen berkenaan baru-baru ini. Walaupun berdepan dengan masalah teknikal, ia tidak menghalang penonton memberikan tepukan gemuruh selepas selesainya menonton filem tersebut.

Rata-rata tetamu yang hadir telah memuji filem berkenaan dilaman Twitter mereka. Mari kita lihat apa kata mereka tentang filem yang dibintangi oleh Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, dan Mark Rylance ini.

https://twitter.com/marrythedarkk/status/973064069761634304

Ready Player One berlatarbelakangkan zaman 2045 dimana dunia dalam keadaan kacau bilau. Apabila pencipta dunia realiti maya OASIS mati, penciptanya telah melancarkan video di mana dia mencabar semua pengguna OASIS untuk mencari ‘easter egg’ yang tersembunyi dalam permainannya sebelum kematiannya, Pemenangnya akan memiliki kekayaannya yang cukup banyak

Filem ini akan menemui penonton pada 29 Mac 2018. Jadi kepada peminat filem sains fiksyen, tak sabar hendak menonton filem ini?

Related posts

TV Spot Terbaru The Matrix Resurrections Telah Didedahkan Kepada Penonton

Kakimuvee

Penggambaran Extraction 2 Telah Bermula

Kakimuvee

Red Notice Menjadi Filem Paling Ramai Penonton Di Netflix

Kakimuvee

Siri Spin-Off Money Heist, ‘Berlin’ Sedang Dibangunkan Oleh Netflix

Kakimuvee

Satu Lagi Trilogi Spider-Man Dirancang Selepas No Way Home

Kakimuvee

Keanu Reeves Berminat Untuk Mengulangi Watak Constantine

Kakimuvee

Leave a Comment