Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Rating “The Penthouse” Melonjak!

The Penthouse terus cipta rekod peribadi!

Menurut Nielsen Korea (via Soompi), episod 1 Disember The Penthouse telah merekodkan purata rating sebanyak 14.7 peratus dan 19.6 peratus, sekaligus memecahkan rekod yang dicatatkan dalam episod sebelumnya, iaitu sebanyak 21.2 peratus.


The Penthouse adalah kisah wanita yang berusaha untuk mencapai matlamat mereka memasuki masyarakat tinggi dengan menjadi “ratu” di penthouse tingkat 100 di Gangnam, yang merupakan puncak kejayaan di matanya. Drama ini juga akan menyentuh tentang wanita yang tidak mempunyai pilihan selain menjadi penjahat untuk melindungi diri sendiri.

Sementara itu di MBC, drama Kairos mencatatkan rating yang hampir sama dengan episod sebelumnya, iaitu sebanyak 3.5 peratus dan 2.8 peratus. 

Episod kedua drama tvN, Awaken merekodkan purata rating sebanyak 4.475 peratus, sedikit penurunan berbanding episod pertama yang mencatatkan rating sebanyak 4.7 peratus.

Related posts

Konspirasi Bertembung Dalam K-Drama Akan Datang “May It Please The Court”, Akan Debut Secara Eksklusif Di Disney+ Hotstar

Zulaikha

Lee Jung Jae Menang Anugerah Pelakon Lelaki Terbaik Di Hollywood Critics Association TV Awards

Zulaikha

Gambar-Gambar Terbaru SEOUL VIBE Menyerlahkan Lagi Latarbelakang 80-an Untuk Filem Aksi Terbaru Netflix

Kakimuvee

“One Piece Film: Red” Tunjuk Prestasi Baik Di Box Office Jepun

Zulaikha

“Emergency Declaration” Catat Kutipan RM4 Juta Di Malaysia

Zulaikha

Filem Sulung Lee Jung Jae, “Hunt” Lepasi 1 Juta Penonton Di Korea Selatan

Zulaikha

Leave a Comment