Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Program-Program Menarik Di Acara Maya DC FanDome 2021!

Kepada peminat DC, bersiap sedia untuk acara yang dinantikan! DC FanDome, pengalaman peminat global terbaik, akan kembali pada hari Ahad, 17 Oktober (di kebanyakan zon waktu Asia), dengan acara streaming epik yang baru. Acara maya percuma sekali lagi akan mengalu-alukan peminat dari seluruh dunia untuk untuk membawa diri mereka dalam DC Multiverse di DCFanDome.com dan meraikan bintang dan pencipta filem pilihan kegemaran mereka, siri live-action dan animasi televisyen, permainan video, komik, hiburan rumah, dan banyak lagi.

DC Kids FanDome juga akan dilancarkan dengan pengalaman mesra kanak-kanak yang boleh diakses secara berasingan di DCKidsFanDome.com. Selain itu, DC FanDome 2021 akan tersedia di Twitch, YouTube, Facebook dan Twitter, memberi lebih banyak pilihan kepada peminat untuk menyaksikan acara yang bakal berlangsung di Dewan Pahlawan DC FanDome.


Ann Sarnoff, Pengurusi dan Ketua Pegawai Eksekutif, WarnerMedia Studios and Networks Group, berkata: “DC FanDome 2020 adalah pengalaman peminat maya global yang pertama dan mempamerkan setiap aspek DC Universe dengan skala dan akses yang belum pernah dilihat sebelumnya. Tahun ini, kami mengambil semua perkara yang disukai oleh orang ramai mengenai DC FanDome dan mengisikannya kepada peminat dengan memberikan penampilan pertama yang lebih eksklusif, berita terkini, wawancara yang lebih mendalam dan pandangan daripada para bintang dan pasukan kreatif kandungan DC kegemaran mereka.

Semua program DC FanDome akan ditulis dalam pelbagai bahasa, termasuklah bahasa Arab, Portugis Brazil, Cina, Inggeris, Perancis, Jerman, Itali, Jepun, Korea, Poland, Rusia, dan Sepanyol. Dan DC FanDome sekali lagi akan memberi akses percuma untuk semua peminat di seluruh dunia. Menambah pengalaman DC FanDome di seluruh dunia, peminat di China akan dapat menikmati kandungan global serta pelbagai kandungan DC tempatan yang eksklusif dan menarik.

Antara yang menarik di DC FanDome!

DC FanDome akan menampilkan barisan pelakon dan pencipta yang tiada tandingannya di sebalik permainan video DC, komik, filem, dan rancangan TV kegemaran peminat. Jangkakan berita terkini, treler dan pengumuman eksklusif, rakaman yang tidak pernah dilihat sebelumnya, perbualan yang mendedahkan, dan lebih banyak kejutan di DC FanDome:

Warner Bros. Pictures mempamerkan enam judul yang sangat dinantikan dengan treler baru eksklusif untuk filem The Batman, kandungan baru dari DC League of Super-Pets, pandangan pertama Black Adam, sneak peek The Flash, dan belakang tabir Aquaman and the Lost Kingdom dan Shazam! Fury of the Gods.

Warner Bros. Television akan memberikan pandangan musim terbaru Batwoman, The Flash, Superman & Lois, dan Sweet Tooth; penghormatan perpisahan kepada Supergirl ketika siri itu menghampiri kesimpulan epiknya setelah enam musim; perayaan 100 episod DC’s Legends of Tomorrow; pandangan pertama pada drama baru Naomi yang akan datang; dan menyoroti episod DC’s Stargirl yang akan datang.

Warner Bros. Games menampilkan pendedahan baru dari Gotham Knights yang sangat dinantikan, yang dibangunkan oleh Warner Bros. Games Montréal, dan Suicide Squad: Kill the Justice League, yang dibangunkan oleh Rocksteady Studios.

Penerbitan DC akan memberi penghormatan warisan salah satu Pahlawan Super terhebat di dunia dan ikon kebenaran dan hak sama rata, Wonder Woman, dengan pameran tiga buku yang akan datang. DC menerokai sejarahnya dengan miniseri dari DC Black Label, Wonder Woman Historia, mengembangkan mitos Amazon dengan Nubia and the Amazons, dan menghormati inspirasi yang diberikannya kepada wanita di seluruh dunia dengan novel grafik asli Wonderful Women of the World. Selain itu, DC akan berkongsi butiran mengenai ansuran komik Batman / Fortnite yang merangkumi alam semesta yang seterusnya, dan peminat juga boleh mengharapkan untuk mendengar lebih banyak mengenai Batman: Fear State yang akan datang, siri enam-terbitan baharu Black Manta, kembalinya Milestone Universe, dan banyak lagi.

HBO Max akan melancarkan pandangan eksklusif siri Peacemaker yang akan datang dan siri terhad DMZ. Perkhidmatan streaming ini juga akan melancarkan lebih banyak kejutan dan menyoroti siri baru serta kepulangan siri kegemaran peminat seperti Titans dan Doom Patrol

Warner Bros. Animation akan menampilakn siri Aquaman: King of Atlantis; saksikan sekilas pandang animasi komedi dewasa Harley Quinn musim ketiga dan turut berkongsikan animasi #HarIvy; memberikan pandangan yang lebih awal pada bab animasi Dark Knight seterusnya dalam siri Batman: Caped Crusader yang serba baru; dan memberi peminat pratonton Young Justice: Phantoms (amaran: mungkin akan ada spoiler!).

Warner Bros. Home Entertainment akan meninjau dua Filem Animasi DC asli yang akan datang: sorotan Superman dan ahli lain Justice League dalam Injustice, sebuah filem animasi serba baru yang diilhamkan dari permainan video dan buku komik popular, serta tayangan perdana treler untuk filem animasi rompakan terbaru Catwoman: Hunted. Kedua-dua filem ini dihasilkan bersama dengan Warner Bros. Animation.

Related posts

Netflix Perbaharui Siri Antologi Animasi Dewasa “Love, Death + Robots”

Kakimuvee

Sony Rancang Filem “Karate Kid” Baharu

Kakimuvee

Durasi Tayangan “John Wick 4” Mungkin Paling Panjang Dalam Francais

Kakimuvee

Daryl Akan Berhadapan Dengan Zombi Yang Lebih Laju Dalam Spin-Off Terbaru “The Walking Dead”

Kakimuvee

Paramount Pictures Tetapkan Tarikh Tayangan “Sonic the Hedgehog 3”

Kakimuvee

Foto Belakang Tabir “Echo” Menampilkan Kepulangan Vincent D’Onofrio Sebagai Kingpin

Kakimuvee

Leave a Comment