Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
BeritaOfficial Trailer

PREY: Beruang Menjadi Mangsa Predator Dalam Video Promo Terbaru


20th Century Studios telah mengeluarkan video promo Prey, yang dijadualkan tayangan secara eksklusif di Hulu pada 5 Ogos ini. 

Ditetapkan di Negara Comanche 300 tahun yang lalu, Prey adalah kisah seorang wanita muda, Naru, pahlawan yang garang dan berkemahiran tinggi. Dia telah dibesarkan dalam bayang-bayang beberapa pemburu paling legenda yang berkeliaran di Great Plains, jadi apabila bahaya mengancam tempat tinggalnya, dia berusaha untuk melindungi orag-orangnya.

Mangsa yang diburunya, dan akhirnya bertembung, ternyata adalah pemangsa makhluk asing yang sangat maju dengan senjata yang canggih dari segi teknikal, mengakibatkan pertarungan yang ganas dan menakutkan antara kedua-dua musuh.

Filem ini menampilkan barisan pelakon seperti Amber Midthunder yang memainkan watak utama, disamping Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Thrush dan Julian Black Antelope.

Prey diarahkan oleh Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane), ditulis oleh Patrick Aison (Jack Ryan, Treadstone), dan diterbitkan oleh John Davis (Jungle Cruise, The Predator) dan Jhane Myers (Monsters of God), dengan Lawrence Gordon (Watchmen), Marty Ewing (It: Chapter Two), James E. Thomas, John C. Thomas dan Marc Toberoff (Fantasi Island) berkhidmat sebagai penerbit eksekutif.Related posts

Siri Psikothriller Jepun “GANNIBAL” Disambung Untuk Musim Ke-2

Kakimuvee

Lionsgate Dedah Trailer Terbaru The Ballad of Songbirds & Snake

Kakimuvee

Teaser Trailer Percy Jackson and The Olympians Pratonton Adaptasi Terbaru Disney+

Kakimuvee

Filem Lakonan Shin Hye-Sun & Kim Sung-Kyun Akan Ditayangkan Di Pawagam Tempatan Pada 28 September Ini

Kakimuvee

Justin Timberlake Kembali Dengan Kumpulannya Dalam Trailer Trolls Band Together

Kakimuvee

Video Teaser Saw X Usik Kengerian Filem Terbaru Melalui Permainan Papan

Kakimuvee