Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Poster Teaser “Coming 2 America”: Sekuel Ada di Mahkota

Amazon Studios telah mengeluarkan poster teaser terbaru dari sekuel yang dinantikan, Coming 2 America yang dipimpin Eddie Murphy. Trailer rasmi akan dilancarkan esok.

Filem terbaru ini dijadualkan tayangan pada 5 Mac 2021, eksklusif di Prime Video. Anda boleh saksikan poster dibawah. 

Ditetapkan di negara beraja Zamunda yang subur, Coming 2 America terus mengikuti Raja Akeem yang baru dinobatkan dan orang yang dipercayainya, Semmi memulakan penggembaraan lucu yang membuat mereka melintasi dunia dari negara Afrika mereka yang hebat ke wilayah Queens , New York – di mana semuanya bermula.

Eddie Murphy kembali sebagai Akeem bersama-sama Arsenio Hall sebagai Semmi, James Earl Jones sebagai King Jaffe Joffer, Shari Headley sebagai Queen Lisa, John Amos sebagai Cleo McDowell dan Louie Anderson sebagai Maurice. 

Turut menyertai barisan pelakon adalah Wesley Snipes, Leslie Jones, Tracy Morgan, Jermaine Fowler, Bella Murphy, Rotimi, KiKi Layne, Nomzamo Mbatha dan Teyana Taylor. Coming 2 America diarahkan oleh Craig Brewer dari lakon layar yang ditulis oleh pencipta sitcom black-ish, Kenya Barris, Barry W. Blaustein dan David Sheffield. 

Filem asal diarahkan oleh John Landis pada tahun 1988 dan dibintangi Murphy sebagai putera Afrika yang kaya yang datang ke Queens, New York dengan menyamar sebagai lelaki miskin untuk mencari pengantin perempuan. Ia menjadi hit box-office dengan kutipan di seluruh dunia lebih dari $ 280 juta.

Related posts

Pengakhiran Semakin Hampir – Netflix Dedah Teaser & Pandangan Pertama Money Heist, Part 5 Volume 2

Kakimuvee

Klip Pertama Eternals Tunjuk Kehebatan Kumpulan Superhero Melawan Raksasa Deviants

Kakimuvee

HBO Asia Original GENSAN PUNCH wins Kim Jiseok Award at Busan International Film Festival

Kakimuvee

The Batman Beri Peringatan Tentang Trailer Terbaru Di Acara Maya DC FanDome

Kakimuvee

DISNEY+ HOTSTAR BAWAKAN LEBIH KANDUNGAN BAHARU YANG TERUNGGUL DARI ASIA PASIFIK

Kakimuvee

Disney+ Hotstar Lancar Trailer Pertama “Home Sweet Home Alone”, Akan Ditayangkan Pada 12 November Ini

Kakimuvee

Leave a Comment