Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Slot Tempatan

Pertembungan Dua Kumpulan Pontianak Dalam Filem KL Vampires

Empire Film Solution membawakan kepada anda, sebuah filem aksi seram berjudul KL Vampires akan ditayangkan pada 14 November Ini.

Filem ini berkisarkan tentang Dua kumpulan pontianak, yang mana kedua-duanya berketurunan Raja Bersiong, tidak lagi menghisap darah manusia. Sebaliknya, mereka menggantikannya dengan darah sintetik. Ketika ini, kumpulan pontianak yang paling kuat diketuai oleh Ratu Pontianak bernama Ratu Citra Sari, dibantu oleh ketua komander Shah.

Sebuah lagi kumpulan diketuai oleh Argus, anak kepada Panglima Adi Wijaya yang mengkhianati Raja Bersiong, bapa kepada Ratu Citra Sari.

Argus cuba membangkitkan semula tentera bapanya, yang dibunuh bersama Panglima itu kira-kira 200 tahun lalu oleh Raja Bersiong menggunakan sihir yang menimbus mereka ke dalam tanah. Walau bagaimanapun, pembangkitan semula itu hanya boleh dilakukan dengan sebilah `pisau bersiong` bersama mantera istimewa.

KL Vampire diarahkan oleh Daven R dan dibintangi pelakon seperti Raja Ilya, Josiah Hogan, Aeril Zafrel, Reen Rahim, Doni Alamsyah dan Pablo Amirul

Related posts

DRAMA ‘SIAPA JAGA MAK’ PAPAR INSPIRASI KISAH BENAR DARI SINGAPURA

Kakimuvee

Trailer Money Heist Musim Ke-5 Bab. 1: Menyerah Diri Bukanlah Pilihan

Kakimuvee

Trailer Terbaru “Venom: Let There Be Carnage” Tunjuk Keganasan Villain Utama

Kakimuvee

Rosa Salazar Mahu Membalas Dendam Dalam Trailer “Brand New Cherry Flavor”

Kakimuvee

[NETFLIX] Trailer “Vivo” Goda Penggembaraan Muzikal Yang Tidak Akan Dilupakan

Kakimuvee

Trailer “Supergirl” Musim Ke-6 Goda Episod Terakhir Siri The CW

Kakimuvee

Leave a Comment