Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Perbicaraan Kes Fitnah Johnny Depp Mendera Amber Heard Telah Bermula

Pada April 2018, akhbar The Sun UK telah menerbitkan artikel yang mendakwa pelakon Pirates of the Caribbean, Johnny Depp bersikap ganas terhadap bekas isterinya, Amber Heard.

Selain itu juga, akhbar tersebut turut menyifatkan Depp sebagai seorang yang ringan tangan terhadap bekas isterinya itu. Bagaimanapun, Depp menyangkal tuduhan tersebut.

Bagi membersihkan namanya, pelakon tersebut telah menfailkan saman fitnah terhadap The Sun UK, dan perbicaraannya telahpun pada Selalu. Perbicaraan tersebut dihadiri Depp dan Heard.

Beberapa tahun lalu, dunia hiburan dikejutkan dengan berita Amber Heard yang mendakwa Depp telah menderanya. Pendedahan yang dibuat Heard telah memberi kesan kepada pelakon terkenal itu sehingga kariernya terjejas.

Namun begitu, pekara sebenar terbongkar apabila Depp mengemukakan bukti bahawa Heard memalsukan kecederaannya, dan menyatakan dia adalah mangsa.

Tahun lalu, Depp telah menfailkan saman terhadap bekas isterinya itu dan menuntut AS$50 juta (RM200 juta) atas dakwaan menfitnah.

Related posts

Trailer Penuh “Hitman’s Wife’s Bodyguard” Pasti Buatkan Korang Terhibur

Kakimuvee

Komen Gal Gadot Mengenai Konflik lsr4el-Palestine Mendapat Kecaman

Kakimuvee

Marvel Studios Dedah Poster Karakter “Black Widow”

Kakimuvee

Netflix Kongsikan Video Featurette ‘Sweet Tooth’

Kakimuvee

Joss Whedon Ugut Mahu Hancurkan Karier Gal Gadot

Kakimuvee

Trailer Pertama “Venom: Let There Be Carnage” Perkenalkan Cletus Kasady & Carnage

Kakimuvee