Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Perbicaraan Kes Fitnah Johnny Depp Mendera Amber Heard Telah Bermula

Pada April 2018, akhbar The Sun UK telah menerbitkan artikel yang mendakwa pelakon Pirates of the Caribbean, Johnny Depp bersikap ganas terhadap bekas isterinya, Amber Heard.

Selain itu juga, akhbar tersebut turut menyifatkan Depp sebagai seorang yang ringan tangan terhadap bekas isterinya itu. Bagaimanapun, Depp menyangkal tuduhan tersebut.

Bagi membersihkan namanya, pelakon tersebut telah menfailkan saman fitnah terhadap The Sun UK, dan perbicaraannya telahpun pada Selalu. Perbicaraan tersebut dihadiri Depp dan Heard.

Beberapa tahun lalu, dunia hiburan dikejutkan dengan berita Amber Heard yang mendakwa Depp telah menderanya. Pendedahan yang dibuat Heard telah memberi kesan kepada pelakon terkenal itu sehingga kariernya terjejas.

Namun begitu, pekara sebenar terbongkar apabila Depp mengemukakan bukti bahawa Heard memalsukan kecederaannya, dan menyatakan dia adalah mangsa.

Tahun lalu, Depp telah menfailkan saman terhadap bekas isterinya itu dan menuntut AS$50 juta (RM200 juta) atas dakwaan menfitnah.

Related posts

[VIDEO] James Bond Kembali Lagi Dalam Trailer “No Time to Die”

Kakimuvee

Netflix Dedah Teaser & Poster Filem Prekeuel “Army of Thieves”

Kakimuvee

CARTOON NETWORK RAIKAN HARI KUCING ANTARABANGSA!

Kakimuvee

Penggembaraan Terbesar Chip & Dale Dalam Trailer Rasmi “Chip ‘N’ Dale: Park Life”

Kakimuvee

Trailer Malignant Previu Filem Seram Thriller Terbaru James Wan

Kakimuvee

Netflix Dedah Teaser & Gambar Terbaru “The Witcher: Nightmare of the Wolf”

Kakimuvee

Leave a Comment