Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Berita

Pengusti CM Punk Mahu Bawa Watak Thrawn Dalam “Star Wars”

Legenda gusti profesional dan pelakon CM Punk (Jakob’s Wife) telah melakukan sesi soal jawab di akaun Twitter miliknya dan menjawab beberapa pertanya peminat mengenai filem.

Ketika ditanya peminat mengenai watak yang ingin dimainkannya dalam filem Star Wars, CM Punk atau nama sebenarnya Phil Brookes segera menjawab “Thrawn”. Bagi yang tidak mengenali Grand Admiral Thrawn, wataknya adalah pegawai Imperial. Watak itu pertama kali diperkenalkan dalam novel 1991 Heir to the Empire, Thrawn menguasai kekuatan baki Empayar Galactic lima tahun selepas Return of the Jedi. Baru-baru ini, dan dalam kanon semasa, dia muncul dalam siri Star Wars Rebels dan trilogi novel berdasarkan namanya. Dia juga disebut dalam Bahasa Mandalorian.

Ketika ditanya watak apa yang ingin dimainkannya dalam filem Star Wars, Phil Brooks mendapat jawapan yang mudah. “Thrawn,” jawab bekas Juara Hiburan Wrestling Dunia. Sekiranya anda tidak biasa dengan Grand Admiral Thrawn, wataknya adalah pegawai Imperial yang asing. Mula-mula diperkenalkan dalam novel 1991 Pewaris Empayar, Thrawn menguasai kekuatan baki Empayar Galactic lima tahun selepas Return of the Jedi. Baru-baru ini, dan dalam kanon semasa, dia muncul dalam siri Star Wars Rebels dan trilogi novel yang dinamai namanya. Dia juga disebut dalam The Mandalorian.

CM Punk, yang telah menulis beberapa komik untuk Marvel, juga memberikan pendapatnya mengenai beberapa isu semasa di Marvel Cinematic Universe. Dia memberikan “tanda suka” kepada The Falcon dan The Winter Soldier, mengesyorkan rancangan Disney+ itu. Dia juga kagum dengan trailer Shang-Chi dan Legend of the Ten Rings dengan mengatakan “kelihatan sangat bagus.”

Selain itu juga, Punk turut memberi jawapan mengenai filem yang harus ditonton, Mortal Kombat atau Godzilla vs. Kong, jawapannya ada dibawah.

Related posts

Marvel Dedah Logline “Black Panther: Wakanda Forever” & “The Marvel”

Kakimuvee

Spider-Man: No Way Home: Andrew Garfield Tidak Menerima Panggilan Dari Marvel Studios

Kakimuvee

MULAKAN PENGEMBARAAN DI RUMAH UNTUK MASA CERIA KELUARGA BERSAMA CARTOON NETWORK!

Kakimuvee

Astro Dilantik Sebagai Pengedar Rasmi Disney+ Hotstar

Kakimuvee

Disney+ Hotstar Akan Dilancarkan Di Malaysia 1 Jun Ini!

Kakimuvee

[VIDEO] “Black Panther 2” & “Captain Marvel 2” Dapat Tajuk Rasmi, Rakaman Pertama “Eternals” Telah Didedahkan

Kakimuvee