Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Slot Asia

Penggembaraan Epik Han Hyo Joo, Kang Ha Neul, Lee Kwang Soo & Kwon Sang Woo Dalam Poster Terbaru “The Pirates: The Goblin Flag”

Poster terbaru The Pirates: The Goblin Flag telah didedahkan kepada umum. 

Poster utama memaparkan wakil tiga kumpulan yang mengejar harta karun: lanun, penyamun dan pemberontak. Lanun diwakili oleh kapten lanun Hae Rang (Han Hyo Joo) dan lanun wannabe Mak Yi (Lee Kwang Soo). Woo Moo Chi (Kang Ha Neul) mewakili penyamun dan mendakwa dirinya adalah ahli pedang terbaik di Goryeo. Boo Heung Soo (Kwon Sang Woo) mewakili pemberontak, yang juga menumpukan perhatian mereka pada harta yang hilang.

Ekspresi berkarisma pelakon, pakaian yang jelas, dan kapal yang berlayar di laut bergelora di latar belakang menyerlahkan tontonan besar filem itu. Kapsyen berbunyi, “Sesiapa yang menjumpai harta yang hilang harus menyimpannya,” menjanjikan pengejaran yang mendebarkan untuk mendapatkan hadiah yang diidamkan.

The Pirates: Goblin Flag, merupakan sekuel kepada filem hit tahun 2014 bertajuk The Pirates, dan merupakan sebuah aksi penggembaran komedi mengenai sekumpulan pencari harta karun yang pergi ke luatan yang luas untuk mencari harta karun yang hilang. 

Kang Ha Neul memainkan peranan utama sebagai Woo Moo Chi, seorang ketua penyamun yang mengaku sebagai pendekar pedang terkemuka di Goryeo, manakala Han Hyo Joo membawa watak sebagai kapten lanun yang tegas dan pemilik kapal Hae Rang. Lee Kwang Soo akan memainkan watak Mak Yi, yang bercita-cita menjadi raja lanun; anggota EXO Sehun sebagai Han Goong, seorang pemanah berbakat; dan Kwon Sang Woo akan berperanan sebagai penjahat Boo Heung Soo, seorang pemberontak yang turut mencari harta karun yang hilang.

Filem terbaru ini akan ditayangkan di Korea Selatan pada 26 Januari ini. 

Related posts

Park Seo Joon & Han So Hee Akan Bergandingan Dalam Drama Thriller Terbaru “Gyeongseong Creature”

Zulaikha

Jangan Lupa Saksikan Musim Terakhir “Snowdrop” & Menangi Poster Yang Ditandatangani Oleh Jung Hae-In & Jisoo.

Kakimuvee

CEO Netflix Sahkan Musim 2 “Squid Game”

Kakimuvee

Netflix Dedah Gambar Terbaru Seohyun Dari Filem “Love and Leashes”

Kakimuvee

Park Ji Hu, Yoon Chan Young, Cho Yi Hyun, & Lomon Hadapi Bahaya Dalam Poster “All Of Us Are Dead”

Kakimuvee

Saksikan Teaser Trailer & Poster Drama Thriller Terbaru Disney+ “Grid”

Zulaikha